Saygıdeğer Cheatglobal yetkilileri,
Bu mesajı, geçmişteki hatalarımın farkında olduğumu ve yaptığım yanlışların sorumluluğunu üstlendiğimi ifade etmek için kaleme alıyorum. Geçmişte sergilediğim bazı uygunsuz davranışlar nedeniyle gerek kurumunuza gerekse de bu platformun değerlerine zarar vermiş olabileceğimin farkındayım. Kötü bir topluluğa katıldım ve farkında değildim.
Yaptığım hatalardan dolayı büyük bir üzüntü duyuyorum ve samimi bir şekilde özür diliyorum. Yanlış kararlarımın sonuçlarını derinlemesine değerlendirdim ve bu süreç bana kişisel anlamda önemli dersler kazandırdı. Hatalarımı telafi etmek ve benzer davranışların bir daha tekrarlanmaması için elimden geleni yapacağımı içtenlikle taahhüt ediyorum.
Cheatglobal’in güven ve adalet üzerine kurulu bir topluluk olduğunu biliyorum. Bu değerlere uygun davranmadığım için üzüntüm büyüktür. Bundan sonra, platformun ilkelerine uygun şekilde hareket etmek ve bu topluluğa katkıda bulunmak adına daha dikkatli olacağıma söz veriyorum.
Bu samimi özrümün kabul edilmesini temenni ediyorum. Gelecekte daha iyi bir insan ve topluluğun daha değerli bir parçası olmak adına çaba göstereceğim.
Af verdiğiniz için teşekkür ediyorum , Tekrardan özür dilerim.
- Lecira Software