Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eski hile mis gibi çalışıyordu. slotları saga sola atmadan kasılıyorduk. bunu naptılarsa slotlar dıger bayraga kadar gidiyor................. ite ite fizana goturuor
Hile yapan kardeşim bak şimdi olayı ciddye alıyorsan biz sana hataları yazalım
1- Hile aktif hale getirince oyundan atıyor( 10 defa deneyip ancak hileyi çalısır hale getirebiliyoruz)
2- Hile bir önceki sürümde binek üstünde iken slotları seri sekılde saga sola atmadan direkt kesiyordu.( Şuan slotu elinden gelse diger bayraga kadar itecek)
3-Lonca bagıs expı aktıf degılmıs( bunu ben denemedım ama deneyen arkadaşlar bu şekilde yorumladı)
4- Bizi ya bilgilendir ya da biz kendimize başka careler bulalım( platform önemseniyorsa bi yorum bırakın bunlarla alakalı artık)
Lonca exp bağışlama çalışıyor arkadaşlar denedim az önce. Aktif hale getirin , ayarlardan yüzdeyi seçin otomatik bağışlıyor. Yanlız teleport benzeri bı özellik yok sanırım hile de . Ücretsiz teleport olan hile bilen var mı
- Eskiden erkek şamanda oynarken gayet normaldi şimdi girdiğimde karakter saçma şekilde bayan gibi duruyor
- Güncellemeden önce gameforge clientine direk tıkladımmı hile ile açılıyordu şuan sçama bi seçme ekranı var hiç birinin seçmemek istediğimiz halde tikli.