Duyuru CheatGlobal Hosts Hakkında [About Hosts File]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hep destek tam destek sonuna kadar yanınızdayız. siz sağlam durun yeter.

Format attıktan hemen sonra windows defenderi sonsuza kadar kapatmayanın bu forumda işi nedir? Aptalca her dosyaya virüslü, güvenli değil bildirimleri yüzünden insan bıkıyor.

kimin ne oldugunu cok ıyı bılıyoruz hep destek tam destek

Reis bunu iyi bilki Kimler iyi olurlarsa Kotu olanlar hep kendilerini iyi gosterir kilikda hep Iyileri kotu gostermek icin kotu laflar soylerler , ama gercekde iyiler hep goz onunde olur bunu unutma ,

teşekkürler yararlı konu için ellerine sağlık daha güzel çalışmalar bekliyorum :)

neredeyse 1.5 yıl olacak bu platformda olalı buradan ne bir virüs ne bir saldırı ne bir polimik gördüm arada illa ki tartışmalar oldu ilk zamandan bu zamana kadar forumda ne ihtiyacım olduysa konular sayesinde karşılandı gayet yeterli ve temiz konular tekrardan @Dreamfancy e teşekkür ederim forumu bu kadar güvenli tutup bize temiz bilgiler sunduğu için.

Ulan ne istiyolar bu forumdan, mis gibi bedava hile bile veriyosunuz. Üzücü böyle seyler yapmalari

merak etmeyn biz sonunzua kadar arkanızdayız 3 5 çapulcu kurucusuyla millete söven adminlerin olduğu o foruma girmeyiz bile zaten biz buradaki adminlerin konuşma şekli ve davranışları bile kalitesini belli ediyor bu platformun
hocam lol lvl bota saldım kapadım actım bıdaha calısmadı 1 ozel olusturucu falan dıyehata verıo sendede oylemı

cok tsk ederım gercekten ben ne dıcem bılemıyorum harıkasınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt