cheatglobal eleştiri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mirza1337
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mirza1337

Platinum Üye
İletişim
Bu konuyu okurken @L3G ve @cukurkopek 'in son derece adil olması rica olunur

0 trollükle ciddi bir şekilde bir konu açtım ve amacım hile açarkenki kudurttuğunuz insanlarin video kayıtlarını atmanızdı
işte konu:
https://cheatglobal.com/konu/sanaldaki-komik-videolar.73649/

Bu konuyu kapatmanız için bir sebep yok, eğer bu kapatılabiliyorsa ben size daha fazla konu söyleyeyim onlarıda kapatın

Mesela bu konu:
rok2m33.png

Kardeşim benim açtığım konu kapatılıyorsa, BU ELVEDA KONUSU NEDEN NEDEN KAPATILMIYOR
@NOLYRIC Biz senin ailen, kuzenin miyiz e be güzel kardeşim bizene senin askerlik hayatından git askere mi gidiyosun cehenneme mi gidiyosun biz ne yapalım? (normalde tabikide sana destek olabiliriz ama benim konum gereksiz kapatıldığı için bu tavırı takınıyorum)

Geçelim başka bir konuya:

4isteix.png

E BE AKLINA SELAMÜN ALEYKÜM DEDİĞİMİN ÇOCUĞU, BİZ VANGUARDDA MI ÇALIŞIYORUZ DA SENİN BANININ KALKIP KALKMADIĞINI BİLELİM

ULAN ADAM YEDİĞİ BANIN SEBEBİNİ BİLE YAZMAMIŞ BAK SAÇIMI BAŞIMI YOLUCAM ŞİMDİ KRİZ GEÇİRİYORUM

VALORANTA 2 CLİCK ATIP AÇIP BAKMAN ŞU KONUYU AÇMAKTAN DAHA KISA SÜRERDİ

geçelim diğer bi konuya:

quyng11.png

ŞUAN HİÇ BİR ŞEY DÜŞÜNMEYİN VE BENİM ÇÖPLÜĞE ATILAN KONUMA BAKIN

BEN YAYGIN OLMAYAN VİDEOLAR KONUSU AÇIYORUM KAPATILIYOR

BU ÇOCUK YAYGIN OLMAYAN PP KONUSU AÇIYOR AÇIK KALIYOR

ADAM BİDE AYIYA YUMRUK ATAN ZENCİ KOYMUŞ KONUYA KONUDA HAYVANA ŞİDDET BİLE VAR ABİ BEN RUH HASTASI OLUCAM BU GİDİŞLE

@L3G ve @cukurkopek ten istediğim şey: açtığım konuyu tekrar değerlendirmeleri ve mümkünse geri getirmeleri

Konuda laf attığım insanlar kusura bakmasın, sadece kıyaslama yapmak için böyle yorumlar yaptım ve birazda ironik olsun diye abarttım, sizleri seviyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hem haklı hem haksızsın ama

0 trollükle ciddi bir şekilde bir konu açtım ve amacım hile açarkenki kudurttuğunuz insanlarin video kayıtlarını atmanızdı
işte konu:

Bu konuyu kapatmanız için bir sebep yok, eğer bu kapatılabiliyorsa ben size daha fazla konu söyleyeyim onlarıda kapatın

Mesela bu konu:
rok2m33.png

Kardeşim benim açtığım konu kapatılıyorsa, BU ELVEDA KONUSU NEDEN NEDEN KAPATILMIYOR
@NOLYRIC Biz senin ailen, kuzenin miyiz e be güzel kardeşim bizene senin askerlik hayatından git askere mi gidiyosun cehenneme mi gidiyosun biz ne yapalım? seni seven kemik tayfan varsa git onlara özelden yaz ama ben senin hayatında olanları zihnime birazda olsun sokmak zorunda değilim (normalde tabikide sana destek olabiliriz ama benim konum gereksiz kapatıldığı için bu tavırı takınıyorum)

4isteix.png

E BE AKLINA SELAMÜN ALEYKÜM DEDİĞİMİN ÇOCUĞU, BİZ VANGUARDDA MI ÇALIŞIYORUZ DA SENİN BANININ KALKIP KALKMADIĞINI BİLELİM

ULAN ADAM YEDİĞİ BANIN SEBEBİNİ BİLE YAZMAMIŞ BAK SAÇIMI BAŞIMI YOLUCAM ŞİMDİ KRİZ GEÇİRİYORUM

VALORANTA 2 CLİCK ATIP AÇIP BAKMAN ŞU KONUYU AÇMAKTAN DAHA KISA SÜRERDİ KANKA
HAKİKATEN BU KADAR ANLAYIŞSIZ MISINIZ SİZ

geçelim diğer bi konuya:

quyng11.png

ADAM BİDE AYIYA YUMRUK ATAN ZENCİ KOYMUŞ KONUYA KONUDA HAYVANA ŞİDDET BİLE VAR ABİ BEN RUH HASTASI OLUCAM BU GİDİŞLE

@L3G ve @cukurkopek ten istediğim şey: açtığım konuyu tekrar değerlendirmeleri ve mümkünse geri getirmeleri

Konuda laf attığım insanlar kusura bakmasın, sadece kıyaslama yapmak için böyle yorumlar yaptım ve birazda ironik olsun diye abarttım, sizleri seviyorum

YOH YAVV

haklı mı haksız mı karar vermek zor gibi

işte konu:

Mesela bu konu:
rok2m33.png

@NOLYRIC Biz senin ailen, kuzenin miyiz e be güzel kardeşim bizene senin askerlik hayatından git askere mi gidiyosun cehenneme mi gidiyosun biz ne yapalım? (normalde tabikide sana destek olabiliriz ama benim konum gereksiz kapatıldığı için bu tavırı takınıyorum)

4isteix.png

VALORANTA 2 CLİCK ATIP AÇIP BAKMAN ŞU KONUYU AÇMAKTAN DAHA KISA SÜRERDİ

geçelim diğer bi konuya:

quyng11.png

Sakin Ol Gülüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt