Discord'un ToS kuralları yüzünden forum ile discordu birbirine bağdaştıramıyoruz. Yani programlar hilelerde sıkıntı yaşarsanız discord üzerinden yardım istediğiniz zaman bu mesajları şikayet ediyorlar ve sunucu term yiyor. Hatırlarsanız 2021'de iki kere term yemişti sunucumuz. O günden sonra discordu sadece topluluğu bir arada tutmak, gırgır şamata çevirmek için kullanıyoruz. Bu yüzden discord grubunda forum hakkında soru sormak yasak.discord sunucu sanki biraz sade kalmış biraz daha canlandırılabilir sanki bişeyler yaparsanız güzel olur bence adminler
Aslında bi ara bununla alakalı bir konu açacaktım. Eğer discord sunucusu açma hakkında bilgisi olan botlarla alakalı vs. 4-5 kişi toplanırsak "CheatGlobal Toplum Sunucusu" yada "CheatGlobal Üye Sunucusu" gibi bir ad altında sunucu açabiliriz.discord sunucu sanki biraz sade kalmış biraz daha canlandırılabilir sanki bişeyler yaparsanız güzel olur bence adminler
bence güzel olabilir mesela ben bir arkadaş için doğum günü mesajı açtım discord olsa oradan söyleyebilirdim bunu bir konuşun isterseniz adminlerle fln ihtiyacınız olursa ben de yardım ederimm ihtiyacınız olacığını sanmıyorum ama ben buradayımAslında bi ara bununla alakalı bir konu açacaktım. Eğer discord sunucusu açma hakkında bilgisi olan botlarla alakalı vs. 4-5 kişi toplanırsak "CheatGlobal Toplum Sunucusu" yada "CheatGlobal Üye Sunucusu" gibi bir ad altında sunucu açabiliriz.
Discord'un ToS kuralları yüzünden forum ile discordu birbirine bağdaştıramıyoruz. Yani programlar hilelerde sıkıntı yaşarsanız discord üzerinden yardım istediğiniz zaman bu mesajları şikayet ediyorlar ve sunucu term yiyor. Hatırlarsanız 2021'de iki kere term yemişti sunucumuz. O günden sonra discordu sadece topluluğu bir arada tutmak, gırgır şamata çevirmek için kullanıyoruz. Bu yüzden discord grubunda forum hakkında soru sormak yasak.discord sunucu sanki biraz sade kalmış biraz daha canlandırılabilir sanki bişeyler yaparsanız güzel olur bence adminler
ben banlıyım açsanıza onuDiscord'un ToS kuralları yüzünden forum ile discordu birbirine bağdaştıramıyoruz. Yani programlar hilelerde sıkıntı yaşarsanız discord üzerinden yardım istediğiniz zaman bu mesajları şikayet ediyorlar ve sunucu term yiyor. Hatırlarsanız 2021'de iki kere term yemişti sunucumuz. O günden sonra discordu sadece topluluğu bir arada tutmak, gırgır şamata çevirmek için kullanıyoruz. Bu yüzden discord grubunda forum hakkında soru sormak yasak.
tamamdır ben bilmiyordum olayı pardonDiscord'un ToS kuralları yüzünden forum ile discordu birbirine bağdaştıramıyoruz. Yani programlar hilelerde sıkıntı yaşarsanız discord üzerinden yardım istediğiniz zaman bu mesajları şikayet ediyorlar ve sunucu term yiyor. Hatırlarsanız 2021'de iki kere term yemişti sunucumuz. O günden sonra discordu sadece topluluğu bir arada tutmak, gırgır şamata çevirmek için kullanıyoruz. Bu yüzden discord grubunda forum hakkında soru sormak yasak.