AndroGalaxy
Diamond Üye
- İletişim

azra kadın mısın adam mısın kanıtla artık şunu
yoksa karışmam
yoksa karışmam
killokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiben baktım harbi kadınmıs bilm ses değiştiric varmıdır ama kadın gibi
11 12 11 12 13
teyze bir ayak atsana bakım kadınmısın anlarım ben
degil olm manyak mısın infosunu publadılar bunun bi ara erkek bu belki trans falandr kendini kadın hissediyodur ona lafım yokda kadın rolu yapması buyuk maymunlukben baktım harbi kadınmıs bilm ses değiştiric varmıdır ama kadın gibi
atsın harbiben baktım harbi kadınmıs bilm ses değiştiric varmıdır ama kadın gibi
11 12 11 12 13
teyze bir ayak atsana bakım kadınmısın anlarım ben
abisinin kk o infoda oatnetden inaniyon mu dıuawhwaıuydawgdadegil olm manyak mısın infosunu publadılar bunun bi ara erkek bu belki trans falandr kendini kadın hissediyodur ona lafım yokda kadın rolu yapması buyuk maymunluk
infosunu yollarmısın banadegil olm manyak mısın infosunu publadılar bunun bi ara erkek bu belki trans falandr kendini kadın hissediyodur ona lafım yokda kadın rolu yapması buyuk maymunluk
Cemalinfosunu yollarmısın bana
kanka bana emir diyorsunuz cemal diyorsunuz muhammed diyorsunuz kaç tane datam vardegil olm manyak mısın infosunu publadılar bunun bi ara erkek bu belki trans falandr kendini kadın hissediyodur ona lafım yokda kadın rolu yapması buyuk maymunluk
teyze ben sana inaniyorum ayak atsanakanka bana emir diyorsunuz cemal diyorsunuz muhammed diyorsunuz kaç tane datam var
tamam tamam azrasın boşver seni şakşuka yapabilirmiyimkanka bana emir diyorsunuz cemal diyorsunuz muhammed diyorsunuz kaç tane datam var