Duyuru CheatGlobal Ağır Vergi Cezalarıyla Karşı Karşıya - Sıra Sizde Olabilir!

La cebimizde para yok bize vergi borcundan bahsediyonuz

ibandan satış yapmayın beyler gümlersiniz (kendi üzerinize)

Devletin gücünün sadece garibana yetmesi çok üzücü. Zengin kağıt üstünde vergi ödeyip çeşitli yollarla vergi kaçırdığı zaman sorun yok. Geçmiş olsun ülkemizde adalet sorunu bilinen bişey zaten

Büyük yaptırım dedikleri 1m bile değil haha
Bu sektörde aptallara yer yok. Aptal olmasaydınız tabiki bunlar başınıza gelmezdi. Yasadışı yollara (Twitch Spec Farm) olaylarınızla neler yaptığınızı gördük.
"Tüm şeffaflığımız" sözünden bizim anladığımız: "Yaptığımız aptallarıklara bakında götünüzle gülün" oluyor.
Millete öğüt vermiş bide muhasebeci tutun VS diye hahahah götümle güldüm LoL
ya amınakoydugumun cocugu 1milyon yesen yurtdışına sınırdan kaçarsın ne anlatıyorsun sen ?

Büyük yaptırım dedikleri 1m bile değil haha
Bu sektörde aptallara yer yok. Aptal olmasaydınız tabiki bunlar başınıza gelmezdi. Yasadışı yollara (Twitch Spec Farm) olaylarınızla neler yaptığınızı gördük.
"Tüm şeffaflığımız" sözünden bizim anladığımız: "Yaptığımız aptallarıklara bakında götünüzle gülün" oluyor.
Millete öğüt vermiş bide muhasebeci tutun VS diye hahahah götümle güldüm LoL
cgnin ne kadar şeffaf olduğunu yorumunu silmediklerinden anlayabilirsin knk 1milyonu sen yesen yarın tren raylarına çıkıp intihar edersin adamları savunduğum yok ama boşa nefret, kin güdüyosunuz

Geçmiş olsun yıllardır buradayım inşallah feraha çıkarsınız

bossnetwork twitch izleyici sağlama servisinden kazandığınız paralarla ödersiniz abi

ya amınakoydugumun cocugu 1milyon yesen yurtdışına sınırdan kaçarsın ne anlatıyorsun sen ?
cgnin ne kadar şeffaf olduğunu yorumunu silmediklerinden anlayabilirsin knk 1milyonu sen yesen yarın tren raylarına çıkıp intihar edersin adamları savunduğum yok ama boşa nefret, kin güdüyosunuz

Öncelikle size bu yazıyı Amsterdam'dan yazıyorum çöpler. Bindiğim arabanın TR'de karşılığı: 16 Milyon Türk Lirası
Her hafta dışarda ziyafet yiyorum yıllık toplam yemek masrafım 1 milyon ₺ ediyor benim.

Yemek paramla size hava atmıyorum burada ne kadar fakir fukara olduğunuzu yüzünüze vuruyorum. Bana 1 milyonu para gibi pazarlıyorsunuz. 1 Milyonla götümü silerim. 2.si Çöp bir forumun şeffaflığından bana ne kardeşim. Kitlesi ve kendisi çöp olduktan sonra..
Twitch bot basarken dream apim yorulmuyor ama :D
L3G desen nicki bile çalıntı LoL

1m ceza yemişler aptallar sonra millete birde öğüt veriyorlar beni patlatan bu LoL

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt