LAUXER
Efsane Üye
yok reddedidim ben genç adamne o sen de mi girmeye çalışıyorsun yönetime
yok reddedidim ben genç adamne o sen de mi girmeye çalışıyorsun yönetime
İnsanlara ücretsiz bir şey sunduğu için sevilen birinden nefret etme sebebin, onun senin yazılımını cracklemiş olması mı kankaBir konu da Crâck yazması cg'nin -15 yaş kadrosu için o kişiyi seçmeye yetiyor. Crâck kalitesi önemsiz.
Hayır, daha önce ki crackleri de gayet basit ve public toollar ile yapılmıştı. Örneğin ghosty cleaner gibi. Direk olarak emek bulunmayan şeyler olduğu içinİnsanlara ücretsiz bir şey sunduğu için sevilen birinden nefret etme sebebin, onun senin yazılımını cracklemiş olması mı kanka
Tamam, birisinin yaptığı şeyi cracklemek çok etik değil ama basit ve herkesin erişebileceği toollarla yapılması, onun hayır işi yaptığını ve bunu bedavaya sunduğu gerçeğini değiştirmiyor.Hayır, daha önce ki crackleri de gayet basit ve public toollar ile yapılmıştı. Örneğin ghosty cleaner gibi. Direk olarak emek bulunmayan şeyler olduğu için
Zaten insanlara bedava birşey sunmasına gördüğün gibi tek laf etmedim. Sadece bu forumda bulunan 300bin kişiden sadece 1-2 tanesinin kırabileceği programları kıran adamların isimlerini konu da görmedim bile. Cheatglobal kitlesi nankör. Mahir 2024 yılının en büyük Crâck konusunu açtı sertifikalı beyaz menülü hilenin içinden geçti ama adını yazan yok. Reflex yine aynı şekilde en büyük konulardan birini açtı ama ismi bile yok. Bunlara nazaran kayra bir tane keyauth patch bir tane python extract attı diye tüm forum onun adını yazdı. Gerçekten tarafsız şekilde bunu okursan sende beni anlayacaksın, burda laf ettiğim kişi aslında kesinlikle kayra veya ürünümün paylaşılması falan değil.Tamam, birisinin yaptığı şeyi cracklemek çok etik değil ama basit ve herkesin erişebileceği toollarla yapılması, onun hayır işi yaptığını ve bunu bedavaya sunduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Tibeti unutmuşsun şu an yaşayan Efsane de olsa eskiden de dediğin gibi kırılmayan hileleri, forumdaki kullanıcıların hilesini az buz kırmadı demeyiz. Fotoğraf bırakıyorum galiba kral geri döndü ama paylaşım yapmaz gibi sadece yine crackleyip bende kalsın diyor ama akıllar da yaşayan EFSANE olarak anıldı @TibetUlubeyZaten insanlara bedava birşey sunmasına gördüğün gibi tek laf etmedim. Sadece bu forumda bulunan 300bin kişiden sadece 1-2 tanesinin kırabileceği programları kıran adamların isimlerini konu da görmedim bile. Cheatglobal kitlesi nankör. Mahir 2024 yılının en büyük Crâck konusunu açtı sertifikalı beyaz menülü hilenin içinden geçti ama adını yazan yok. Reflex yine aynı şekilde en büyük konulardan birini açtı ama ismi bile yok. Bunlara nazaran kayra bir tane keyauth patch bir tane python extract attı diye tüm forum onun adını yazdı. Gerçekten tarafsız şekilde bunu okursan sende beni anlayacaksın, burda laf ettiğim kişi aslında kesinlikle kayra veya ürünümün paylaşılması falan değil.
Tibeti unutmuşsun şu an yaşayan Efsane de olsa eskiden de dediğin gibi kırılmayan hileleri, forumdaki kullanıcıların hilesini az buz kırmadı demeyiz. Fotoğraf bırakıyorum galiba kral geri döndü ama paylaşım yapmaz gibi sadece yine crackleyip bende kalsın diyor ama akıllar da yaşayan EFSANE olarak anıldı @TibetUlubey