CheatCity XoR Cortana Spoofer Crâck İsteği

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Çoluk çocuk dolmuş la bura
Lan cocuk değin adam senin forumlarda sunucularda re diye götünde yapıştığın adamlarla oturup kalkıyor gelmişsin buraya Bi skim bilmeden konu açıyorsun hilenin klasörünü ss atıyorsun koruması ne hangi dilde yazılmış neyi kırılıcak program hakkında hiçbir bilgi vermemişsin muhtemelen vermeyide bilmiyorsun şimdi s g dilenmeye dewam et belki * siken 2 3 reverse çıkarda yardım eder SENİN gibi insanları şeyime bile takmam

hay maşallah carlo abim ya sabahtan beri beli büküldü adamın Crâck aticam diye nerden indiricez abim cracki link eklememişsin :kappasmiley:

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hay maşallah carlo abim ya sabahtan beri beli büküldü adamın Crâck aticam diye nerden indiricez abim cracki link eklememişsin :kappasmiley:
Reverser arkadaşı bugün aktif değilmiş galiba :D

Ya beyler kendini reverser falan sanıyo boş verin dc den yazdım şekilli şukullu cevap falan veriyor çok bilgiliymiş gibi

Bilgisayarına format atmış arkadaş Crâck programlarını yüklücekmiş yarın atar ÖXŞAÇDŞAÖXŞSMŞSÇAMDPPA

ÇOCUK ABİMİZ

Benim dc adıma bakıyormusun sen ? Ampute seni * yalamaya gelmiş forumdan banlanıp
gelişmemişsin dostum dc adı değiştirmen çok zor bi ihtimal değil :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt