Carlo
Gold Üye
Çoluk çocuk dolmuş la bura"Gençler özelden loader atın crekleyelim"
-5dk sonra
"gençler crekleyecek varmı şu zopeferı"
Çoluk çocuk dolmuş la bura"Gençler özelden loader atın crekleyelim"
-5dk sonra
"gençler crekleyecek varmı şu zopeferı"
Lan cocuk değin adam senin forumlarda sunucularda re diye götünde yapıştığın adamlarla oturup kalkıyor gelmişsin buraya Bi skim bilmeden konu açıyorsun hilenin klasörünü ss atıyorsun koruması ne hangi dilde yazılmış neyi kırılıcak program hakkında hiçbir bilgi vermemişsin muhtemelen vermeyide bilmiyorsun şimdi s g dilenmeye dewam et belki * siken 2 3 reverse çıkarda yardım eder SENİN gibi insanları şeyime bile takmamÇoluk çocuk dolmuş la bura
Reverser arkadaşı bugün aktif değilmiş galibahay maşallah carlo abim ya sabahtan beri beli büküldü adamın Crâck aticam diye nerden indiricez abim cracki link eklememişsin
ulan şu yorumları okurken kendimi stand up gösterisinde gibi hissediyorum ya Allah iyiliğinizi versinReverser arkadaşı bugün aktif değilmiş galiba
ya sen ne anlatıyon kral git paste hile yapıp satmaya çalışsanakomik işte PLDĞALDĞSLLDĞLASDLSAlğd
???????? Paste hile yapıp sattıgımı nereden çıkardın? Ucubeya sen ne anlatıyon kral git paste hile yapıp satmaya çalışsana
ulan ucube mesajlar duruyor rev ile beraber paste yapıp satalım diyen benmiydim???????? Paste hile yapıp sattıgımı nereden çıkardın? Ucube
gelişmemişsin dostum dc adı değiştirmen çok zor bi ihtimal değilBilgisayarına format atmış arkadaş Crâck programlarını yüklücekmiş yarın atar ÖXŞAÇDŞAÖXŞSMŞSÇAMDPPA
ÇOCUK ABİMİZ
Benim dc adıma bakıyormusun sen ? Ampute seni * yalamaya gelmiş forumdan banlanıp