Divinede token grabber yok çünkü reselldavet edilen lavuklara bak en iyi token grabber kimde
Divinede token grabber yok çünkü reselldavet edilen lavuklara bak en iyi token grabber kimde
Kalite olarak divine alır gibiÜrünün Kapağı,Tasarımları oy almakta çok rol oynar ondan dolayı ben @Clin'in kazanacağını düşünüyorum katılır ise.
Ürünlerinizi Vitrinde Paylaşmanız İçin Oluşturduğumuz Özel Sitemizin Linki Yarışma Başlangıcında Konuya Eklenecektir.Nereden başvuruyoruz ki hocam link eksik![]()
Sen dmacısın ama giit (!)Nereden başvuruyoruz ki hocam link eksik![]()
Merhaba Hocam, Bir Başvuru Durumu Yok Site Yarın 20:00'da herkese açık yayınlanacak yayınlandıktan sonra sizde ürününüzü paylaşabilirsinizNereden başvuruyoruz ki hocam link eksik![]()
Çoğu kişi seni nedense sevmiyor ama bize nazik birisin o yüzden teşekkür ederimSen dmacısın ama giit (!)
Bence o da sayılacaktır Türkiye'nin tek son kullanıcı DMA satıcısı olduğumuz için.Ben herkese naziğimÇoğu kişi seni nedense sevmiyor ama bize nazik birisin o yüzden teşekkür ederimBence o da sayılacaktır Türkiye'nin tek son kullanıcı DMA satıcısı olduğumuz için.
burda kazanmak için sadece ürün yeterli değil tasarım,tanıtım videoları,başlıklar gibi bir çok şey var ondan dolayı farketmiyor herkes hünerlerini gösterebilir.Zaten leta ve zafkiel harici hepsi leftin noviteci satiyor aq lagşöşxcöfbfböşdss