S sanlurfali63 Banned Katılım 12 Tem 2022 Mesajlar 575 Beğeniler 66 21 Ağu 2022 #21 İyi güzel olmuş eline sağlık ama yani değiştirilmemesi yönündeyim
Realzedinscr RDG VIP Uzman Üye Katılım 18 May 2020 Mesajlar 811 Beğeniler 121 İletişim 21 Ağu 2022 #22 woxdesign' Alıntı: Merhaba agalar ben wox, Cheat Global logosuna biraz restorasyon yaptım ve bence hoş oldu. Umarım beğenirsiniz --------------------------------- Logo: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir --------------------------------- Logo Web Site Görünüm: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... müqmel olmuş lan hawli duruyo vala
woxdesign' Alıntı: Merhaba agalar ben wox, Cheat Global logosuna biraz restorasyon yaptım ve bence hoş oldu. Umarım beğenirsiniz --------------------------------- Logo: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir --------------------------------- Logo Web Site Görünüm: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... müqmel olmuş lan hawli duruyo vala