Çözüldü Cheat Engine

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qhosT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

qhosT

Platinum Üye
Ya beyler bir server var 2008 gibi bir şeymiş sanırım hani eski herkes hilesinin çalışıp çalışmadığını orda deniyor irispanel bir sunucu ve ben de girip oto attack pointer bulayım dedim yapıyorum buluyorum fakat cheat engineye gelip mesela o value 0 olan kısmı 1 yapıyorum oyun içinde oto atak yapması lazım fakat olmuyor 1 yaptığım value kendiliğinden 0 a düşüyor... Bulduğum pointer doğru fakat value 1 yapıyorum kendisi 0 a düşüyor en soldaki kareyi işaretlesem de aynı şey oluyor nasıl yapabiliriz?

Ya beyler bir server var 2008 gibi bir şeymiş sanırım hani eski herkes hilesinin çalışıp çalışmadığını orda deniyor irispanel bir sunucu ve ben de girip oto attack pointer bulayım dedim yapıyorum buluyorum fakat cheat engineye gelip mesela o value 0 olan kısmı 1 yapıyorum oyun içinde oto atak yapması lazım fakat olmuyor 1 yaptığım value kendiliğinden 0 a düşüyor... Bulduğum pointer doğru fakat value 1 yapıyorum kendisi 0 a düşüyor en soldaki kareyi işaretlesem de aynı şey oluyor nasıl yapabiliriz?
What writes that address'e tıkla o adrese nereden veri yazılıyormuş bir bak.Programın içeriğini assembly kodunu görmeden birşey diyemem şimdi.

ComboAttack fonksiyonundan yapmayı denedinmi otomatik saldırıyı?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt