Cheat Engine Sorunsalı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan qwerty134
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qwerty134

Yeni Üye
cheat engine ile ilgili bir araştırma yapmaya kalktığımızda sınırsız şekilde hep para lvl mermi can bu tip hilelerin farklı milyonlarca varyasyonu çıkıyor. öğrenmek isteyen kişiler için fazla yetersiz basitçe değeri buluyor değiştiriyor abone ol beğen diyor biraz iyi yapanda bunun kalıcı nasıl olacağını gösteriyor. ama ben istiyorum ki mermi can değil karakterin konumu adımı nasıl atacağı adımı atan verinin nasıl ayıklandığı tespitinin nasıl yapıldıgı var mıdır bu şekilde eğitim veren bildiğiniz bir yer

Sanmıyorum hocam engine basit bir program diye biliyorum her oyunda da çalışmıyor zaten

hocam şaka mı yapıyorsunuz adamlar neler yapıyorlar sadece göstermiyorlar en basitinden lol zoom hack arıyor ya herkes cheat engine ile 5 dk ve ban da yemiyorsunuz ama bunlar yetersiz bilgi bilgiyi saklıyorlar

hocam attığınız video yu gördüm yalnız adam video ya hazır halde başlıyor y kordinatının adresi not defteridne kayıtlı şekilde başlıyor cheat engine den open yaparken oyunu kodları tut diyor ve kodlar hazır halde geliyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt