Cheat Engine Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
спасибо за познавательное видео

CE ile birşey yapsan bile hemen fixlenir dostum çok önermem

Kanka youtube vs platformlarda araştırırsan bulabilirsin burda anlatmak zor olabilir

Hepinize merhaba arkadaşlar ben Cheat Engine ile basit oyunlarda mermi gibi değerlerin pointerlerini bulabiliyorum bu basit çünkü neyi ararsam mermi pointerini bulabilirim biliyorum fakat uçma, hız gibi hileler nasıl yapılır hiç anlamadım. Mesela Transformice oyununda ne mermi var nede başka bir şey ben bu oyunda uçma hilesi yapmak istiyorum ama hangi değeri aratıp pointere ulaşırım hiçbir fikrim yok sizce nasıl bulunuyor bu pointerler?
pointera ulaşmak için hızını bulucaksın sonra pointerscan

Hepinize merhaba arkadaşlar ben Cheat Engine ile basit oyunlarda mermi gibi değerlerin pointerlerini bulabiliyorum bu basit çünkü neyi ararsam mermi pointerini bulabilirim biliyorum fakat uçma, hız gibi hileler nasıl yapılır hiç anlamadım. Mesela Transformice oyununda ne mermi var nede başka bir şey ben bu oyunda uçma hilesi yapmak istiyorum ama hangi değeri aratıp pointere ulaşırım hiçbir fikrim yok sizce nasıl bulunuyor bu pointerler? kanka bu soruyu sorarken gerçekten düsünüp mü yazdın anında fix yiyecek zaten bosa ugrasma

bu cheatta hile nasıl yapılır nasıl kulanılır bir video varmı ustasından ogretebilcek bana yardımcı olabılcek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt