cheat engine den nasıl client.dll bulunur?

LastexIsBack

Gold Üye
arkadaşlar biraz denedim ama bi türlü beceremedim umarım dalga konusu olmam veya birilerinin dilinde maskota dönmem umarım

hile kodlamaya yeni başladım ve cs2 için kendi hilemi yapıyorum sadece esp yapabildim şuan ama client.dll lazım nasıl bulurum yardım edebilecek veya detaylı anlatacak varmıdır?

arkadaşlar biraz denedim ama bi türlü beceremedim umarım dalga konusu olmam veya birilerinin dilinde maskota dönmem umarım

hile kodlamaya yeni başladım ve cs2 için kendi hilemi yapıyorum sadece esp yapabildim şuan ama client.dll lazım nasıl bulurum yardım edebilecek veya detaylı anlatacak varmıdır?
maskota dönersen seni maskot yapanda akıl yoktur zaten

• Adım 1: CS2 Sürecine (Process) Bağlanmak​

1. Cheat Engine'i aç.
    2. Sol üst köşede yanıp sönen bilgisayar ikonuna tıkla.
    3. Açılan pencerede "Processes" sekmesine gel ve çalışan oyunlar arasından cs2.exe sürecini seçip Open butonuna bas.
  • Adım 2: Modül Listesini Açmak (Module List)​

client.dll oyunun ana modüllerinden biridir ve bellekte belirli bir başlangıç adresine (base address) sahiptir. Bunu görmek için:
    1. Üst menüden Memory View (Bellek Görünümü) seçeneğine tıkla (veya Ctrl + M tuşlarına bas).
    2. Yeni açılan pencerenin üst menüsünden Tools sekmesine tıkla.
    3. Açılan küçük menüden Dissect modules (Modülleri İncele) seçeneğini seç.
  • Adım 3:​

1. Önüne oyunun yüklediği tüm DLL ve modüllerin listelendiği bir pencere gelecek.
    2. Bu listede client.dll dosyasını bul (genellikle alfabetik sıralıdır).
    3. Karşında şuna benzer bilgiler göreceksin:
      • Address: Modülün bellekte başladığı ana adres (Örn: 0x00007FF8XXXXXXXX gibi). İşte aradığın client.dll base adresi budur!
      • Size: Modülün kapladığı alan.
    4. Bu adresi kopyalayarak kendi kodunda veya Cheat Engine taramalarında baz (base) adres olarak kullanabilirsin.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt