efi loadlamak istediğim zaman windows açılıyor usb yi görmüyor.Yardım edebilir misin? Efi dosyasını usb ye attım biosdan en başa aldım yeniden başlatıyorum ama olmuyor.Nolur ifşalasana veya dur sen en iyisi bot hesaplarla yorum kasmaya devam et boş insan
https://cheatglobal.com/konu/valorant-esp-aimbot-teamswap-31valo-v3.17298/efi loadlamak istediğim zaman windows açılıyor usb yi görmüyor.Yardım edebilir misin? Efi dosyasını usb ye attım biosdan en başa aldım yeniden başlatıyorum ama olmuyor.
malesef yardımcı olmadı.Çok daha önce yapmıştım bu efi load işini ama şimdi olmuyor...https://cheatglobal.com/konu/valorant-esp-aimbot-teamswap-31valo-v3.17298/
bu konudan nasıl load etmen gerektiğini öğrenebilirsin.
Yes and 100% undetecteddoes it work?
Kardeşim adam meâl diyor orda meâl biostan legacy yerine uefi boot seciceksin boşuna mı yazmışlar oraya az okusanEfi loadlamak istediğim zaman böyle bir hata alıyorum yada windows açılıyor direk. secureboot kapalı. yardım edebilecek var mı ? Anakartım asus.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2 sinide denedim olmuyor windows açılıyor.Kardeşim adam meâl diyor orda meâl biostan legacy yerine uefi boot seciceksin boşuna mı yazmışlar oraya az okusan
direk ban sebebi wqkdwqpdwq
Merhaba, CheatCity.Net olarak hiçbir hile sağlayıcı sitenin yapmayacağı bir şey yaparak ücretsiz bir hileyi sizlerle buluşturmak istedik.
Crâck yardımları için by CODEX'e teşekkür ederiz.
Game : Valorant Type : External Cheat
Kurulum
- Yalnızca Windows sürüm 1803 - 1809 desteklenir.
- Grub2Win kullanın veya VantaPaste.efi'yi EFI kabuğunu kullanarak manuel olarak yükleyin
- Valorant'ı aç
- Crâck.exe'yi yönetici olarak açın
- Enter'a bas
- Valorant oyununda ayarlarınıza gidin ve pencereli tam ekrana geçin
veya pencereli mod.
- Zevk Al !
Setup
- Only windows version 1803 - 1809 is supported.
- Use Grub2Win or manually load VantaPaste.efi using EFI shell
- Open Valorant
- Open Crâck.exe as administrator
- Press enter
- Go to your settings in Valorant game and change to windowed fullscreen
or windowed mode.
- Enjoy
Dosyalar :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Virus Total :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Undetected ürünler için sitemizi ziyaret edebilirisinz. cheatcity.net
isyan etme kanka alt tarafı oyun ıpwqkdpowqdher b0ku dogru yapıyorum yinede efi ekranı gelmiyor.
hayatımdan nefret ediyorum yaaa. bir şeyde doğru gitsin şu hayatımda lanet olsun gerçekten.
Crâck kanka direk ban yersinEmeğinize sağlık bu işlerden anlayan bi yetkili onay verdiği an kullanırım