Cheat City Free Valorant Cheat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başlıyorum o zaman
güya piyasaya yeni girdin nedense valodll'nin reseller olduğu roc,bocek,bhw,woofer gibi hizmetlere anında onaylandın.
Valodll hesabı bloke edildikten sonra fake sc4m ayağına isim değiştirip aynı müşteri kitlesini topladın bana bir tane farklı kişi göster.
Daha önce bhw ve bocek yetkilileri ile görüştüğümde valodll diye anılan şahıs nedense ticket yetkilisiydi reseller olmasına rağmen benim reseller talebimi kendi eliyle sildi
ValoDLL daha önce sc4m ayağına beni ifşalamaya çalışıp velet sürüsünü toplayıp geldiği gibi gitti ve bunun üzerine kin besledin yeni kurduğun city'de herkes seni yabancı olarak biliyordu burada türkçe konuşmaya başladın.Roc sana sanırım türk olduğunu belli etme dedi.
Herşeyi geçelim beni nedense daha discord sunucuna katılmamdan 1 gün sonra niye banladın? Güya orada yarısı bot olan en azında 3-5 tanede gerçek kullanıcı varken beni mi banlayasın geldi arkadaşlarıma ingilizce konuşan ben valodll değilim diyen şahıs.
Bocek ile anlaştın websiteni onlara yaptırdın şuan copypaste.
Websitesi host adresleri nedense hep belli bir şehire çıkıyor.
Bu arada dedin ya müşterilerini çaldım falan diye ne yaptın da çaldın açıklar mısın demekki bir geçmişin var.
Daha açıklama yapmamı istiyorsan devamını getiricem son olarak şu ss'i de atıyım bu kişi seni yakından tanıyan birisi.
o0NMOn.png

@XMAR @L3G @Dreamfancy @x64 @Sorik inceleme yaparsanız sevinirim.
😁😉

Poligonda çalışıyor ama asıl maçta çalışmıyor, Windowed Fullscreen ve 1809'dayım. Sizde çalışıyor mu?

Merhaba, CheatCity.Net olarak hiçbir hile sağlayıcı sitenin yapmayacağı bir şey yaparak ücretsiz bir hileyi sizlerle buluşturmak istedik.
Crâck yardımları için by CODEX'e teşekkür ederiz.
cheatcity-logo.png

Game : Valorant Type : External Cheat

Kurulum
Setup
- Only windows version 1803 - 1809 is supported.
- Open LoadDriver.bat as administrator
- Open Valorant
- Open Crâck.exe as administrator
- Press enter
- Go to your settings in Valorant game and change to windowed fullscreen
or windowed mode.
- Enjoy
Knk aimbotu açıyorum tamammı şuan poligondayım shift tuşuna bastığım anda aim direkt aşağıya gidiyor bota gitmiyor
Showcase.png

Dosyalar :
Virus Total :

Undetected ürünler için sitemizi ziyaret edebilirisinz. cheatcity.net
Knk aimbotu açıyorum tamammı şuan poligondayım shift tuşuna bastığım anda aim direkt aşağıya gidiyor bota gitmiyor

Son düzenleme:
Keşke bi spoofer olsa da denesem şu hileyi ya içim gidiyor gördükçe 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt