ChatGPT to WormGPT

Evet dostum normalde öyle kullanılıyordu ancak şuan çalışmıyor.Ama genede test etmekten zarar gelmez belki sende çalışır...
denedim de çalışmadı peki şu anda aynı görevi gören farklı bir metin var mı? yaani düpedümdüz bana hile veya spoofer yap dediğimizde sorgulamadan yaptırabileceğimiz bir ikna türü veya metin var mı?

yorum kasmana gerek yok tahmin etmesi zor değil söylemişsin zaten cevabını
hayır wormgpt diyince farklı bir program var anladım özür dilerim çünkü biliyorsun türlü türlü gptler var bende bu da chatgpt nin kötüye cevap veren bir türü olduğunu düşündüm o yüzden sordum

denedim de çalışmadı peki şu anda aynı görevi gören farklı bir metin var mı? yaani düpedümdüz bana hile veya spoofer yap dediğimizde sorgulamadan yaptırabileceğimiz bir ikna türü veya metin var mı?
Şuan bildiğim kadarıyla yok.Ancak farklı yollardan yararına kullanabilirsin.Yani bana direkt spoofer yap yerine dolaylı yollardan söyleyebilirsin.Kafasını karıştırmalısın kısaca.

Şuan bildiğim kadarıyla yok.Ancak farklı yollardan yararına kullanabilirsin.Yani bana direkt spoofer yap yerine dolaylı yollardan söyleyebilirsin.Kafasını karıştırmalısın kısaca.
zaten öyle yapıyorum da sonra bir yerde kendimi ele veriyorum hemen işte bu yazılım şu şu şu amaçlarla kullanılıyor etik değil cart curt sonra daha yapmıyor birşey herşeye şüpheyle falan yaklaşıyor

chatgpt tabiki 4o versiyonu her işi görüp anlık güncel mükemmel bence

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt