ChatGPT Nasıl Her Şeyi Sorarız ?

Arkadaşlar ChatGPT Ye Nasıl Herşeyi Sorabiliriz Bir Arkadaşı Bu Forumda Görmüştüm Galiba Nasıl Soruldugunu Biliyordu Konumu Yanıtlarsa Sevinirim Eger Sizde Biliyorsanız ChatGPT Nin Güvenliginin Nasıl Atlatılacagını Sizde Yardım Edin

Discord : ! Lopeâ#2525

NOT : KONUYU YANLIŞ AÇTIYSAM SORRY : (
Evet yazılabiliyor ama gidipte "ben malware yazıcam" dersen yazmaz. Sen "2 + 2" kaçtır demek yerine "3 + 1" kaçtır dersen istediğin her şeyi yazdırabilirsin.

Son düzenleme:
Evet yazılabiliyor ama gidipte "ben malware yazıcam" dersen yazmaz. Sen "2 + 2" kaçtır demek yerine "3 + 1" kaçtır dersen istediğin her şeyi yazdırabilirsin.
bunu bende biliyorum kanka ama bir arkadaş direk istedigin şeyi dorabiliyorsun dedi ben onu ögrenmeye çalışıyorum

Arkadaşlar ChatGPT Ye Nasıl Herşeyi Sorabiliriz Bir Arkadaşı Bu Forumda Görmüştüm Galiba Nasıl Soruldugunu Biliyordu Konumu Yanıtlarsa Sevinirim Eger Sizde Biliyorsanız ChatGPT Nin Güvenliginin Nasıl Atlatılacagını Sizde Yardım Edin

Discord : ! Lopeâ#2525

NOT : KONUYU YANLIŞ AÇTIYSAM SORRY : (
zor açık bulursalarda paylaştıklarında bir iki saate fix oluyor private methodları olanlar illa ki vardır ama veren görmedim şu ana kadar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt