siplasplas
Diamond Üye
.
Son düzenleme:
bro chatgpt etik kuralari geregi istedigin herseyi cevapmaiyor arkadasda formda bunu asan biri oldugunu gormus ve ona yardimci olmasini istiyor bu kadar easy yanianlamadım tam olarak ne istediğini
Evet yazılabiliyor ama gidipte "ben malware yazıcam" dersen yazmaz. Sen "2 + 2" kaçtır demek yerine "3 + 1" kaçtır dersen istediğin her şeyi yazdırabilirsin.Arkadaşlar ChatGPT Ye Nasıl Herşeyi Sorabiliriz Bir Arkadaşı Bu Forumda Görmüştüm Galiba Nasıl Soruldugunu Biliyordu Konumu Yanıtlarsa Sevinirim Eger Sizde Biliyorsanız ChatGPT Nin Güvenliginin Nasıl Atlatılacagını Sizde Yardım Edin
Discord : ! Lopeâ#2525
NOT : KONUYU YANLIŞ AÇTIYSAM SORRY : (
bunu bende biliyorum kanka ama bir arkadaş direk istedigin şeyi dorabiliyorsun dedi ben onu ögrenmeye çalışıyorumEvet yazılabiliyor ama gidipte "ben malware yazıcam" dersen yazmaz. Sen "2 + 2" kaçtır demek yerine "3 + 1" kaçtır dersen istediğin her şeyi yazdırabilirsin.
zor açık bulursalarda paylaştıklarında bir iki saate fix oluyor private methodları olanlar illa ki vardır ama veren görmedim şu ana kadarArkadaşlar ChatGPT Ye Nasıl Herşeyi Sorabiliriz Bir Arkadaşı Bu Forumda Görmüştüm Galiba Nasıl Soruldugunu Biliyordu Konumu Yanıtlarsa Sevinirim Eger Sizde Biliyorsanız ChatGPT Nin Güvenliginin Nasıl Atlatılacagını Sizde Yardım Edin
Discord : ! Lopeâ#2525
NOT : KONUYU YANLIŞ AÇTIYSAM SORRY : (