acevuitton
Moderatör
yorum kasmasanafix yemiş
yorum kasmasanafix yemiş
ss atabilirim dost?yorum kasmasana
kendi beceriksizligin ile insanlarin konusunu baltalama.ss atabilirim dost?
Yazdıklarımı düzgün yapamadığın için olabilir, öncedende yazdığım gibi fix olduğunda konuya yazıcam dememe rağmen sırf yorum kasmak için fix yazıyosun.ss atabilirim dost?
Kral bunun tam olarak mantığı ne neden cevap veriyoYazdıklarımı düzgün yapamadığın için olabilir, öncedende yazdığım gibi fix olduğunda konuya yazıcam dememe rağmen sırf yorum kasmak için fix yazıyosun.
attığın metni ingilizceden türkçeye çevir isen görüceksin neden oldugunuKral bunun tam olarak mantığı ne neden cevap veriyo
kendi beceriksizligin ile insanlarin konusunu baltalama.
kardeşim diyorum ki olmuyor sen diyorsun yorum kasmak için fix diyorsun ss atarım sonra gelip nasıl olmadı o bu şu dersin yorum niye kasayimYazdıklarımı düzgün yapamadığın için olabilir, öncedende yazdığım gibi fix olduğunda konuya yazıcam dememe rağmen sırf yorum kasmak için fix yazıyosun.
sen fix dedikten hemen 1dk sonra denedim ve güncel olarak çalışıyo ztn arada bir kontrol ediyorum neden özellikle fix yemis yazarsınkii
kardeşim diyorum ki olmuyor sen diyorsun yorum kasmak için fix diyorsun ss atarım sonra gelip nasıl olmadı o bu şu dersin yorum niye kasayim
ya 4o sürümünde çalışmıyor yada fix suansen fix dedikten hemen 1dk sonra denedim ve güncel olarak çalışıyo ztn arada bir kontrol ediyorum neden özellikle fix yemis yazarsınki