Birşey Değil <3ben de sürekli olarak evirip çevirib bir şekilde bahanelerle istediğimden çok uzak kodlar yazdırıyordum hiç de aklıma böyle bir metin ile kanacağı gelmemişti fikrine ellerine sağlık şak diye yapıyor kodları artık
ChatGPT ile aynı api kullanmıyor diye biliyorum. ChatGPT kadar temiz cevap vermesi imkansız gibi.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirgüncel calısıyor
Niye mc oyuncularının iq'su bu kadar düşük oluyor. Verdiğin prompta illegal birşey yok zaten. Yapması gayet normal.benim chatgpt yapıyor valla herşeyi craftrise loaderi yapcaksan 1 tuşuna basarak sana verdiğim github linkenden dll ve jar dosyasini indirsin sonra c diskine atsın varsa zaten indirip atmasin 2 tuşuna basildiginda ise inen dllyi injectlesin desen yapar dllyi injectleceği program: craftrise-64x.exe
7/24 ekrana bakıp sürekli kare gördükleri için kafaları ile birlikte beyinleride kareleşiyor ondanNiye mc oyuncularının iq'su bu kadar düşük oluyor. Verdiğin prompta illegal birşey yok zaten. Yapması gayet normal.