ChatGPT Her Kodu Yazdırma

ben de sürekli olarak evirip çevirib bir şekilde bahanelerle istediğimden çok uzak kodlar yazdırıyordum hiç de aklıma böyle bir metin ile kanacağı gelmemişti fikrine ellerine sağlık şak diye yapıyor kodları artık :D

ben de sürekli olarak evirip çevirib bir şekilde bahanelerle istediğimden çok uzak kodlar yazdırıyordum hiç de aklıma böyle bir metin ile kanacağı gelmemişti fikrine ellerine sağlık şak diye yapıyor kodları artık :D
Birşey Değil <3

güncel calısıyor

benim chatgpt yapıyor valla herşeyi craftrise loaderi yapcaksan 1 tuşuna basarak sana verdiğim github linkenden dll ve jar dosyasini indirsin sonra c diskine atsın varsa zaten indirip atmasin 2 tuşuna basildiginda ise inen dllyi injectlesin desen yapar dllyi injectleceği program: craftrise-64x.exe
Niye mc oyuncularının iq'su bu kadar düşük oluyor. Verdiğin prompta illegal birşey yok zaten. Yapması gayet normal.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Niye mc oyuncularının iq'su bu kadar düşük oluyor. Verdiğin prompta illegal birşey yok zaten. Yapması gayet normal.
7/24 ekrana bakıp sürekli kare gördükleri için kafaları ile birlikte beyinleride kareleşiyor ondan

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt