dLLabuser
Platinum Üye
Merhaba bugün 4-5 saat boyunca bloodhunt hile kullandım bi 30-40dk mola verdim geldim baktım hile menüsü açılmıyor. Acaba çözümü olan bir şey midir yoksa hilenin kendisiyle alakalı bir durum mu?
SIRASIYLA CGLOADERDE YAZANLAR BUNLAR:
Açılıyor diyor açılmıyor
CGLoader ilk açtığımdaki gibi oluyor
ve framework hatası alıyorum
Hocam lütfen ezbere yönetici olarak çalıştır felan demeyin zaten yönetici olarak çalıştırmadan cgloader açılmıyor.
+ olaraktan framework güncel
cgloader güncel tekrar indirdim yine aynı hata
oyun güncel windows güncel
defender ve antivirüs kapalı (kontrol etme uygulamasından da kontrol ettim)
1 saat önce sorunsuz kullanıyordum ama şuan bu hatayı alıyorum yardımcı olabilcek varsa yorum atarsa sevinirim lütfen ezber yorum atıp yorum kasmayı hedeflemeyin yukarda kalırsa sevinirim hatayı tek yaşayan ben değilim.
- Aynı sorunu birden fazla yaşayan kişi olduğu ve sadece 1 oyuna özel olmadığı için konuyu tekrar açma gereği duydum eğer sorun olursa yetkililer son konumu silebilir veya ben silebiliyorsam ben de silebilirim.
SIRASIYLA CGLOADERDE YAZANLAR BUNLAR:
Açılıyor diyor açılmıyor
CGLoader ilk açtığımdaki gibi oluyor
ve framework hatası alıyorum
Hocam lütfen ezbere yönetici olarak çalıştır felan demeyin zaten yönetici olarak çalıştırmadan cgloader açılmıyor.
+ olaraktan framework güncel
cgloader güncel tekrar indirdim yine aynı hata
oyun güncel windows güncel
defender ve antivirüs kapalı (kontrol etme uygulamasından da kontrol ettim)
1 saat önce sorunsuz kullanıyordum ama şuan bu hatayı alıyorum yardımcı olabilcek varsa yorum atarsa sevinirim lütfen ezber yorum atıp yorum kasmayı hedeflemeyin yukarda kalırsa sevinirim hatayı tek yaşayan ben değilim.
- Aynı sorunu birden fazla yaşayan kişi olduğu ve sadece 1 oyuna özel olmadığı için konuyu tekrar açma gereği duydum eğer sorun olursa yetkililer son konumu silebilir veya ben silebiliyorsam ben de silebilirim.