T Thudz Bronz Üye Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 49 Beğeniler 1 Yaş 25 13 Kas 2023 #1 windows 10um ve defender avast tüm güvenlik şeylerini kapatmama rağmen hayla aynı hatayı alıyorum cg loader güncel indirdim
windows 10um ve defender avast tüm güvenlik şeylerini kapatmama rağmen hayla aynı hatayı alıyorum cg loader güncel indirdim
YouTubeNympex Platinum Üye Katılım 15 Ağu 2022 Mesajlar 200 Beğeniler 49 13 Kas 2023 #2 Avast'ı Revo Uninstaller ile kaldır Defender Control ile Virüs ve Tehdit Korumasını kapat Oyla 0 Downvote
T Thudz Bronz Üye Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 49 Beğeniler 1 Yaş 25 13 Kas 2023 #3 denedim açıldı bu sefer ancak pc reboat dedi yeniden başlattı pc yi bi sorun olur mu Oyla 0 Downvote
Genisys Kara Gül Banned Katılım 25 May 2023 Mesajlar 5,699 Beğeniler 2,936 13 Kas 2023 #4 Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın. Thudz' Alıntı: windows 10um ve defender avast tüm güvenlik şeylerini kapatmama rağmen hayla aynı hatayı alıyorum cg loader güncel indirdim Genişletmek için tıkla ... guvenlık duvarı + antıvırusler ve defender uzerınde yer alan cekırdek korumasını devredısı bırakmalısınız Oyla 0 Downvote
Thudz' Alıntı: windows 10um ve defender avast tüm güvenlik şeylerini kapatmama rağmen hayla aynı hatayı alıyorum cg loader güncel indirdim Genişletmek için tıkla ... guvenlık duvarı + antıvırusler ve defender uzerınde yer alan cekırdek korumasını devredısı bırakmalısınız