hamza6380
Bronz Üye
merhaba neden cg loader çalışmıyor? yardım edermisiniz lütfen?
buyrun bakin
cg loderi yönetici olarak çalıştır veya yeniden indir
merhaba neden cg loader çalışmıyor? yardım edermisiniz lütfen?
buyrun bakin
Bende antivirus yok, görev yöneticisi de başka bir programda yok ama yinede error veriyoraynı sorun bende vardı ama düzeltim sizede anlatayım : Sağ alta antivuris programlarını kapat . Görev yönticinden görevlerini sonlandır sonra yönetici olarak çalıştır dene olcak
Yönetici olarak da açtım ama yinede açılmadıaynı sorun bende vardı ama düzeltim sizede anlatayım : Sağ alta antivuris programlarını kapat . Görev yönticinden görevlerini sonlandır sonra yönetici olarak çalıştır dene olcak
İnternetde çözüm bu programın yazılışıreis internette bir çözümü yokmu yada burdaki modaratörlerden yardım iste sana bir bilgi verirler
Bende antivirus yok, görev yöneticisi de başka bir programda yok ama yinede error veriyor
Yönetici olarak da açtım ama yinede açılmadı
İnternetde çözüm bu programın yazılışı
Reis yok bulamıyorumreis internette bir çözümü yokmu yada burdaki modaratörlerden yardım iste sana bir bilgi verirler
Kardeşim sildim tekrar indirdim yinede olmadıSil tekrar indir bende de aynı şey oluyodu indirip sildim düzeldi indirdikten sonra yönetici olarak çalıştır knkam düzelir sonra
Kardeşim bana bir link ver tekrar indireyimSil tekrar indir bende de aynı şey oluyodu indirip sildim düzeldi indirdikten sonra yönetici olarak çalıştır knkam düzelir sonra