CGAuth vs CryptAuth

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Laxarat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Laxarat

Sen Benden Vazgeçtin Ben Senden Geçemedim
Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Sizce hangisi daha iyi
Cryptauthun full paketi var
Cgauth free kullanicam

PYTHON İÇİN​

Son düzenleme:
crypauta sahip bir suru program Crâck yedi cg authafa sahipler de yiyor onemli olan nası korucanı bikmek eğer crypyauthtta full paketin varsa onu kullan

Son durumu ne en son baktığımda gercekten trashdi
3 authuda kullandım hocam cryptauthu 4-5 ay önce kullandım trashauthu 2 ay önce kullandım cgauthu yeni deniyorum lakin cgauth public bir auth trashauth iyi dememin başlıca iyi deme sebeplerim kendi içerisinde hook protection anti debug protection gibi korumaları var headerden çok lib kullanıyor vs. vs. daha bir çok farklı özelliği var buyüzden benim tercihim trashauth bu arada diğer authlara kötü demiyorum onlarda iyi

3 authuda kullandım hocam cryptauthu 4-5 ay önce kullandım trashauthu 2 ay önce kullandım cgauthu yeni deniyorum lakin cgauth public bir auth trashauth iyi dememin başlıca iyi deme sebeplerim kendi içerisinde hook protection anti debug protection gibi korumaları var headerden çok lib kullanıyor vs. vs. daha bir çok farklı özelliği var buyüzden benim tercihim trashauth bu arada diğer authlara kötü demiyorum onlarda iyi
+ olarak authun sahibi @rev0lex bir çok auth için patcher paylaştı ve çoğu auth için patcherinin olduğunu söyledi diye hatırlıyorum bunları patchliyorsa buradaki açıkların hiçbiri trash authta yoktur bence

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
crypauta sahip bir suru program Crâck yedi cg authafa sahipler de yiyor onemli olan nası korucanı bikmek eğer crypyauthtta full paketin varsa onu kullan
Cryptauth full trash önerisi geldi ona bakicam
Dedigin ozellikler cryptauthda da var ama hangisi daha iyi bilmiyorum trash parali mi fiyati ne kadar biliyor musun

Cryptauth full trash önerisi geldi ona bakicam

Dedigin ozellikler cryptauthda da var ama hangisi daha iyi bilmiyorum trash parali mi fiyati ne kadar biliyor musun
crypt üzerinde lft üyeliğim var trash aboneliğim bitti şuanlık auth ihtiyacım olmadığı için yenilemedim hocam aralarında farklar var yani hepsi yok özelliklerin

fiyat için buna bakmanı öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt