Open Source CGAuth Server Emulator

EnbieX

Bronz Üye
İletişim
CGAuth icin özel olarak tasarlanmiş bir server emulatoru

Sunucunun verdiği yanıtı modifiye ederek loaderin apiden yanıtı gecerli olarak aldığını simulate ediyor

Daha Fazlası Ve Kullanım için:

İyi forumlar CheatGlobal Ailesi!

Örnek Kullanımı:

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
banlanırsın kanka forumdan büyük ihtimal ne yaptığın projenin içine bakmadım ama bariz mitm atıyosun dicem de cert pinning var cert pinning fonksiyonunu custom minhook dll yazıp istediğin certi koyup mitm atarsında garip bi proje bakıcam şimdi

aynen cert yüklüyomuş iyi forumlar

her loaderde çalışmaz çalışması için cgauthlu loaderin api key + secreti lazım packer kullansa bile loader runtimeda dump alınır stringler entegre edilir yine çalışır güzel proje

Son düzenleme:
banlanırsın kanka forumdan büyük ihtimal ne yaptığın projenin içine bakmadım ama bariz mitm atıyosun dicem de cert pinning var cert pinning fonksiyonunu custom minhook dll yazıp istediğin certi koyup mitm atarsında garip bi proje bakıcam şimdi

aynen cert yüklüyomuş iyi forumlar

her loaderde çalışmaz çalışması için cgauthlu loaderin api key + secreti lazım packer kullansa bile loader runtimeda dump alınır stringler entegre edilir yine çalışır güzel proje
zaten readmede belirtilmis kardesim senin bunu tekrar soylemene gerek yok birisi salak degilse anlar bunu zaten

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bu ne dostum api secret olsa zaten gecersin iki uc tik ilgi sevgi icin emu diye fake konular acmayin amk

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt