Cg loader

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Katarina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Katarina

Master Üye
ben cg loader i sadece bilgisayarımda dosyada tutuyo olsam bile riot vanguard tespit edip beni banlıyor loadera güncelleme gelcekmi

Hesap banı diye bişey yok bilgisayar banı o aynı zamanda bütün girdiğin hesaplari banlar yüksek ihtimalle şuan ban yiyince VAL 5 hatasi veriyor yeni hesap açıp girince bişey başardım sanıyorsun yakında o hata VAN 152 olacak oyuna hiç giremeyeceksin spoofer kullanman lazım

Genshin Hack Açıcam VCRUNTİME140_.DLL olmasına ragmen hatasını veriyo ndn

Hesap banı diye bişey yok bilgisayar banı o aynı zamanda bütün girdiğin hesaplari banlar yüksek ihtimalle şuan ban yiyince VAL 5 hatasi veriyor yeni hesap açıp girince bişey başardım sanıyorsun yakında o hata VAN 152 olacak oyuna hiç giremeyeceksin spoofer kullanman lazım
çok şey biliyosun sanırım spooferla alakalı bana yardım edermisin nasıl yapılcağını bilmiyorum discordum:Kedi#5818

Kedi mi sen writeline discordunda varsin dimi görüyodum chatte
evet de ban yedim
benim bildiğime göre 3 ay sonra geçiyo

delay bandasınız birader adam akıllı spoof atın veya amidwein yöntemini dene

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt