J Jummer Yeni Üye Katılım 14 Tem 2021 Mesajlar 2 Beğeniler 0 18 Eyl 2021 #1 lol scripti cg loadere yükleyince bi sayfa acılıyor yükleye basıyorum yüklüyor yükleme bitince bu yazı çıkıyo bilen varmı? Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
lol scripti cg loadere yükleyince bi sayfa acılıyor yükleye basıyorum yüklüyor yükleme bitince bu yazı çıkıyo bilen varmı? Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
WR3LLY Platinum Üye Katılım 30 Ağu 2020 Mesajlar 216 Beğeniler 39 Yaş 26 18 Eyl 2021 #2 Jummer' Alıntı: lol scripti cg loadere yükleyince bi sayfa acılıyor yükleye basıyorum yüklüyor yükleme bitince bu yazı çıkıyo bilen varmı? Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... Bence o scripti ban yememek istiyorsan kullanma eğer kullanacaksanda sanırım AİOruntimes kurmalısın Oyla 0 Downvote
Jummer' Alıntı: lol scripti cg loadere yükleyince bi sayfa acılıyor yükleye basıyorum yüklüyor yükleme bitince bu yazı çıkıyo bilen varmı? Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Genişletmek için tıkla ... Bence o scripti ban yememek istiyorsan kullanma eğer kullanacaksanda sanırım AİOruntimes kurmalısın