Cg loader ve vanguard çakışması ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan baran301
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

baran301

Yeni Üye
Arkadaşlar uzun süredir bu forumdayım fakat ilk konu açışım olucak, öncelikle hepinize iyi geceler dilerim.
Konumuza gelecek olursak son zamanlarda cg loader yüklediğimde vanguardı kapatmadığımdan sanırım hesabım kalıcı olarak yasaklandı 3.parti uygulama kullanımından (başka 3.parti uygulama kullanmıyorum)
Bu konuda benim yaptığım bir yanlış mı var örneğin cgloaderi kullanırken vanguardı kapatmamak gibi?

hocam forumda şu an için çalışan hile yok zaten ayrıca önlem almak istiyorsanız farklı oyunlarda 3. parti yazılım kullanacağınızda vanguardı kapatın öyle girin

Arkadaşlar uzun süredir bu forumdayım fakat ilk konu açışım olucak, öncelikle hepinize iyi geceler dilerim.
Konumuza gelecek olursak son zamanlarda cg loader yüklediğimde vanguardı kapatmadığımdan sanırım hesabım kalıcı olarak yasaklandı 3.parti uygulama kullanımından (başka 3.parti uygulama kullanmıyorum)
Bu konuda benim yaptığım bir yanlış mı var örneğin cgloaderi kullanırken vanguardı kapatmamak gibi?
beş yıl sonra aklına böyle bir sey geliyorsa sorun loaderde değil sendedir. loader içerisinden valorant için hile loadlamadığın sürece anticheati triggerlatacak bir şey yok yani imkansız

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt