hepsini yaptım şimdi netframework u güncelliyorum sanırım güncel değil teşekkür ederim yardımınız içinLoader'i silin komple rar'dan yine çıkartın. Hata vermeyecektir. Eğer yine hata verirseLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbelirtilen siteden hepsini güncelleyebilirsiniz. Yine olmazsa eğer tekrar loaderi yükleyin ayrıca net frameworkleri güncelleyip bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sorun çözülecektir.
zaten güncelmiş hala sıkıntı çözülmediLoader'i silin komple rar'dan yine çıkartın. Hata vermeyecektir. Eğer yine hata verirseLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbelirtilen siteden hepsini güncelleyebilirsiniz. Yine olmazsa eğer tekrar loaderi yükleyin ayrıca net frameworkleri güncelleyip bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sorun çözülecektir.
zaten güncelmiş hala sıkıntı çözülmedihepsini yaptım
loaderi çalışıtırıyorum metin2 pvp hack ı seçtiğimdeHatadan fotoğraf atmazsanız birşey anlayamayız. Tam olarak ne yaptığınızda bu hatayı alıyorsunuz? Bizi bunu sormak zorunda bırakmasanız çözüme daha kolay ulaşacaksınız.
Loader'i silin komple rar'dan yine çıkartın. Hata vermeyecektir. Eğer yine hata verirseLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbelirtilen siteden hepsini güncelleyebilirsiniz. Yine olmazsa eğer tekrar loaderi yükleyin ayrıca net frameworkleri güncelleyip bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sorun çözülecektir.