Çözüldü CG Loader Net framework hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sezox.tr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sezox.tr

Silver Üye
net framework hatası alıyorum yardım edebilecek varmı

Loader'i silin komple rar'dan yine çıkartın. Hata vermeyecektir. Eğer yine hata verirse belirtilen siteden hepsini güncelleyebilirsiniz. Yine olmazsa eğer tekrar loaderi yükleyin ayrıca net frameworkleri güncelleyip bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sorun çözülecektir.

Loader'i silin komple rar'dan yine çıkartın. Hata vermeyecektir. Eğer yine hata verirse belirtilen siteden hepsini güncelleyebilirsiniz. Yine olmazsa eğer tekrar loaderi yükleyin ayrıca net frameworkleri güncelleyip bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sorun çözülecektir.
hepsini yaptım şimdi netframework u güncelliyorum sanırım güncel değil teşekkür ederim yardımınız için

zaten güncelmiş hala sıkıntı çözülmedi :( hepsini yaptım

Hatadan fotoğraf atmazsanız birşey anlayamayız. Tam olarak ne yaptığınızda bu hatayı alıyorsunuz? Bizi bunu sormak zorunda bırakmasanız çözüme daha kolay ulaşacaksınız.
loaderi çalışıtırıyorum metin2 pvp hack ı seçtiğimde direk ekrana bu hata geliyor

Bu dediğinizi sanırım yapamıyorum birkaç kere denedim işe yaramadı görsellerle nasıl yapıldığını gösterebilir misiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt