Çözüldü CG Loader Hakkında Endiselerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HzFexy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HzFexy

Bronz Üye
merhaba loaderinizi kullanmaktayım fakat ilk indirdiğimde Windows defender virüs buldu hilenize güvenlik açısından ne kadar güvensem de bu benim aklımda bir şüphe yaratmadı değil bu konu hakkında biraz beni bilgilendirebilir misiniz teşekkür ederim.

merhaba loaderinizi kullanmaktayım fakat ilk indirdiğimde Windows defender virüs buldu hilenize güvenlik açısından ne kadar güvensem de bu benim aklımda bir şüphe yaratmadı değil bu konu hakkında biraz beni bilgilendirebilir misiniz teşekkür ederim.
Bu Zaten Bir Hile İnjectoru olduğu için virüs göstermesi gayet normal
Backdoor Mevzusu:cg loaderde backdoor olduğunu söylüyor wdf ancak backdoorun sebebi hileyi injetnet sitelerinden inject etmeleri normal loaderler gibi exenin içinde değil s1tenin içinde hileler sebebi bu işte
kısacası gönlün rahat olsun

Backdoor Mevzusu:cg loaderde backdoor olduğunu söylüyor wdf ancak backdoorun sebebi hileyi injetnet sitelerinden inject etmeleri normal loaderler gibi exenin içinde değil s1tenin içinde hileler sebebi bu işte
teşekkür ederim dostum kıymetli bilgilerin için.

böyle bilinmeyen kanyak ya da Crâck programları virüs bulunur ama virüslü dosya değillerdir çoğu

Merhaba, any.run yada virustotal graph laboratuvarında cheatglobal loaderini inceleyip yada wireshark gibi ağ izleme programlarıyla dışarı bağlantı kuruyor yada bir davranış sergiliyor mu? İnceleyip gorebilirsiniz. CheatGlobal saygın ve bu konuda işini ciddiye alan bir forumdur.

• Beğen
Tepkiler: HTS
hileleri siteden çekiyor inject sistemi loader da ait

evet zaten güvenlik konusunda size güvendiğimi belirtmiştim.Teşekkürler CG ailesi. konuyu kapatabilirsinz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt