Çözüldü CG Loader Açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tunisee

Bronz Üye
çoğu şeyi denedim virüs korumaları kapalı ağ bağlantyımı değiştim fakat dün açılan uygulama bugün açılmıyor
error log :

System.AggregateException: Bir veya daha fazla hata oluştu. ---> System.Net.Http.HttpRequestException: İstek gönderilirken bir hata oluştu. ---> System.Net.WebException: Uzak sunucuya bağlanılamıyor ---> System.Net.Sockets.SocketException: Hedef makine etkin olarak reddettiğinden bağlantı kurulamadı 127.0.0.1:8000
konum: System.Net.Sockets.Socket.InternalEndConnect(IAsyncResult asyncResult)
konum: System.Net.Sockets.Socket.EndConnect(IAsyncResult asyncResult)
konum: System.Net.ServicePoint.ConnectSocketInternal(Boolean connectFailure, Socket s4, Socket s6, Socket& socket, IPAddress& address, ConnectSocketState state, IAsyncResult asyncResult, Exception& exception)
--- İç özel durum yığını izlemesinin sonu ---
konum: System.Net.HttpWebRequest.EndGetResponse(IAsyncResult asyncResult)
konum: System.Net.Http.HttpClientHandler.GetResponseCallback(IAsyncResult ar)
konum: System.Threading.Tasks.Task.ThrowIfExceptional(Boolean includeTaskCanceledExceptions)
konum: System.Threading.Tasks.Task`1.GetResultCore(Boolean waitCompletionNotification)
konum: CG_Loader.Loader.Loader_Load(Object sender, EventArgs e)
---> (İç Özel Durum #0) System.Net.Http.HttpRequestException: İstek gönderilirken bir hata oluştu. ---> System.Net.WebException: Uzak sunucuya bağlanılamıyor ---> System.Net.Sockets.SocketException: Hedef makine etkin olarak reddettiğinden bağlantı kurulamadı 127.0.0.1:8000
konum: System.Net.Sockets.Socket.InternalEndConnect(IAsyncResult asyncResult)
konum: System.Net.Sockets.Socket.EndConnect(IAsyncResult asyncResult)
konum: System.Net.ServicePoint.ConnectSocketInternal(Boolean connectFailure, Socket s4, Socket s6, Socket& socket, IPAddress& address, ConnectSocketState state, IAsyncResult asyncResult, Exception& exception)
konum: System.Net.HttpWebRequest.EndGetResponse(IAsyncResult asyncResult)
konum: System.Net.Http.HttpClientHandler.GetResponseCallback(IAsyncResult ar)
--- İç özel durum yığını izlemesinin sonu ---<---

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
localhost ne alaka. direk açılırken mi hile loadlarken mi?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
discord uzerınden ulaş bakalım dc - genisysofficial

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt