selamlar şu an aktif olarak valorant da delay ban ı kaldırıyor mu ?

Bende kalkmadı INSYDE bios olduğu için yada win11 sürümün 22h2 olduğu için bilmiyorum artık

Bende kalkmadı INSYDE bios olduğu için yada win11 sürümün 22h2 olduğu için bilmiyorum artık
insyde bios olduğu için büyük ihtimalle şunu dener misin : Format Windows 10 1809 sürüm - Driverları yükle - Bios sürümünü yükselt veya düşür - Spooferı kullan.

Arkadaşlar ben bu spoferi kullanmak istiyorum ama rankımnyetmiyor. Yardımcı olabilecek yada nasıl yapacağımı söylermisiniz? Spam yapıp mesaj kasmakda istemiyorum

sdd serial banı yedim raid atamam gerek kullansam işe yarar mi

Hocam TPM'i spoofdan önce mi sonra mı kapatıyoruz

cyrpto general spoofer, vanguard spoofer, valorant spoofer, van 152 fix, van 152 spoofer, valorant unban, valorant ban kaldırma, eac spoofer, battleye spoofer, val 5 spoofer, val spoofer

STATUS : WORKING

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
Spoofer'ın çalışması için öncelikle bunu indirin ve kurun: " " (dotnet-6.0)
Gerekli durumlarda, Windows 10 (1809) Download: " " (Rufus kullanmanızı öneririm)
Not: Güncel windows 10 versiyonunda banınızı kaldırmayı denemek isterseniz, deneyebilirsiniz.
(Ancak, güncel sürümde bir süre sonra yine ban yerseniz eğer, versiyon 1809'a geçebilirsiniz)
// Yukarıdaki '1809' sürümü yerine, aynı sürümü kendiniz araştırarak da indirebilirsiniz.

——————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
disk_id_changer: " " (İçerisinde nasıl yapıldığına dair bir anlatım var. Rar pass: cheatglobal)
cg_amidewin: " " (İçerisinde nasıl yapıldığına dair bir anlatım var. Rar pass: cheatglobal)

TÜM ADIMLAR SIRASIYLA:

1. Bios'da, secure boot & tpm kapatın. (varsa eğer, "bios write protection" kapatın) > bios up/down > secure boot & tpm kapatın.
(varsa eğer, "bios write protection" kapatın) > Bios'da, "CSM" kapalıysa açın. >

2. Diskiniz eğer gpt ise, mbr formatına dönüştürün. (Önerilen) Eğer sizde zaten mbr ise bu adımı yine de yapın. (clean olması için)
Ancak yine de, "gpt to mbr" ile bu konuda anlatılan tüm her şeyi yapmanıza rağmen yine ban yerseniz eğer, tam tersi olan, "mbr to gpt"'yi deneyebilirsiniz. (Denenmedi)
GPT to MBR Video: "Link" 1:35 - 3:51 arasında olanları yapın. > PC format ["rufus" ile mbr (önerilen) yada gpt olarak yazdırın]
PC formatlandıktan sonra diskinizi aygıt yöneticisi veya diğer yerlerden kontrol ederek mbr olduğundan emin olun. >

3. Defender'da, "Gerçek zamanlı koruma"'yı kapatın. (Önerim ise, işlem sonuna kadar "DefControl" ile kapatmanızdır. >
amidewin veya afuwin > disk id changer > CG Cyrpto Spoofer, bu adımları uyguladıktan sonra, tpm'nin kapalı olduğundan emin olun.
(kontrol etmek için: win+r: "tpm.msc" açık ise, bios'da bulun ve kapatın) >
Windows klasörüne gidin. Search: "tpm.sys" yazın. Tüm sonuçları seçin ve "IObit Unlocker" ile silin.

4. Eğer windows 10, versiyon 1809'u kullanıyorsanız, windows güncellemelerini almamak için, "windows update blocker" indirin ve uygulayın.
(Aksi takdirde, istenmeyen bir güncellemeyle tekrar yasaklanma alabilirsiniz) >
Ekran kartı, vs. driver'ları güncelleyebilirsiniz >
"Serial checker"'da, bu adımları uygulamadan önce almış olduğunuz ekran görüntüsü ile karşılaştırın. >
PC seriallerinizin ve ip adresinizin değiştiğinden emin olun. (Statik ip kullanıyorsanız eğer, ISS arayarak, dinamik ip istediğinizi söyleyin) >

5. Bilgisayarınızda hilelerle ilgili ne varsa, spoofer vs. tüm yazılımları silin. >
win+r: temp, %temp%, prefetch ("ReadyBoot" klasörü haricinde), recent, bu klasörlerdeki tüm sonuçları shift+del ile silin. > "Geri Dönüşüm Kutusu"'nda kalıntı var ise silin. > CleanCG.bat: " " Yönetici olarak çalıştırın. >

6. Tüm bu adımları başarıyla tamamladıktan sonra, modemi ve bilgisayarı yeniden başlatın. >

7. En son adımda ise, oyuna önceden kaydınız olmayan bir eposta ile kayıt olun. Ve keyfinize bakın. :)
AAOQEOR3m1-68tIECub32PAfwK8NlSuRx9oLKe5vuyYgp0m40nlBmUrxVLH5726qLj3IxAGlRjh2PC3agUsZRMF1HPOhmLZkwQ=w1880-h970

AAOQEOSMPIfrGVs9wu4P05Xyvs_00VtHxO4PbzkT6gomZw-FDAzfK0La7kzztxdsqmtUsR68mSL1-E5oscQNbdIyJXt2L6gX=w1880-h970
AAOQEORCYsRZvz1B1tLG79sVctsouHQrD1rvRp6I7_Y64FvXV1Op3c9zQQLZWMwk_fb4aev5x1yITQ_3xH1W1QG4JBNJRYay9A=w1880-h970

MOTHERBOARD
Manufacturer,
BIOS

Manufacturer,
IdentifyingNumber
Bu görseldeki bilgilerin değişikliği için, "amidewin" veya "afuwin" yapabilirsiniz.

AAOQEORYEfVS5pjRs81krlI5FjtYY11Y6t2pVWFnN1rsPLT4Lgm0CLecFE2dA28OW8WU13xZgKFuK1gvcpUMxPNuOPiuRnXIKw=w1880-h970

Serial Number Checker: " " & Serial Number Serials: " "

"CG Cyrpto General Spoofer" haricinde, forumda paylaşılan methodlar:
Gelişmiş Raid Konusu [ Raid0 - Raid Volume ] Tek SSD İle Raid Açma Detaylı Konu: "Link"
Valorant Ban kaldırma (Raid+amidewin) Videolu anlatım: "Link"
Forumun En Kapsamlı Manuel Spoof Konusu: "Link"

Formata gerek kalmadan Seri Spoofer (Sadece bios down + spoofer): "Link": "Link"
Valorant Hwid Kaldırma [Dev Konu] / Greenclawz: "Link"
VALORANT ASUS ANAKARTLAR İÇİN SPOOFER: "Link"
(ASUS) Afuwin Valorant Spoof Method: "Link"
Valorant için kendi uyguladığım ve defalarca hile açıp kullandığım ücretsiz spoofer: "Link"
Ban kaldırma Valorant: "Link"
Valorant VAL152 & VAL5 Ban Kaldırma (2023): "Link"
Valorant formatsız ban kaldırma (Tüm Anakartlar): "Link"
Valorant Spoofer: "Link"
Windows SIDChanger [Crâck]: " " (Bunu önermiyorum. Çünkü, bilgisayar her açıldığında karşınıza bir uyarı veriyor ve bu durum rahatsız edici olabiliyor)
EAC-BattlEye VIP Global Spoofer: "Link"
GuPro VIP Hwid Spoofer: "Link"
CheatGlobal Hwid Spoofer: "Link"

Tüm bu adımları başarıyla gerçekleştirdikten sonra, sadece valorant da değil, diğer oyunlarda da "HWID" banınız kalkacaktır!

Şimdi tek yapmanız gereken, "play" tuşuna basmak olacaktır. İyi oyunlar & İyi forumlar dilerim... :)

BU KONU HAKKINDA BOŞ YORUM YAZANLARI VE/VEYA GEREKLİ OLMAYAN YORUM İLE MESAJ SAYISINI ARTIRMAYA ÇALIŞANLARI ÖZELLİKLE RAPOR EDECEĞİM!

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt