Hocam b450m a ro max anakartım var msi anakart ne kadar denesemde yapamadım bununla çözebilir miyim

Spoofer'ın çalışması için, defcontrol ile veya manuel olarak gerçek zamanlı korumanın, hem spoofer açılmadan önce, hem de açıldıktan sonra, "!start" komutundan sonra, işlem sonuna kadar kapatılması gerekiyor.

Crâcked resim: " "
Yapay zeka 1. resim: "
"
Yapay zeka 2. resim: "
"
Yapay zeka 3. resim: "
"
Yapay zeka 4. resim: "
"
Eski spoofer videosu: " "
BEFORE spoofer resim: "
"
AFTER spoofer resim: "
"
KANIT SS: " "

Şuanda güncel olan spoofer'da, MOTHERBOARD & BIOS seri numaralarını değiştirmek için, "amidewin" ve bunun haricinde, saçma bir şekilde, "DMIEDİT" kullanılmış. (DMIEDİT mi? SJSJSADADSD) Yasaklanmanızı kaldırmaya yönelik yapılmış, güncel olan spoofer'da yapılan değişiklikler, bundan ibarettir.

MOTHERBOARD & BIOS'da, değişiklik olması için ise, creys'in paylaştığı spoofer konusunda, (Konu: "Link") amidewin kullanarak, bunların değişmesini sağlayabilirsiniz.
Bunlar haricinde ise, değiştirdiği şeyler var tabi. Yine Creys'in paylaştığı spofer'da da bunlar mevcut. WINDOWS & MAC vs. ve, arka plan'da değişen diğer şeyler...

creys'in konusundaki, paylaşılan spoofer'ın yanı sıra, eğer "amidewin" yaparsanız, satın almanız gerekmeyecektir.
Şuan, creys'in konusundaki spoofer'ın, satılan yeni sürümden farkı ise, ücretsiz ve kırılmış olmasıdır. Diğer ayrıntıları zaten yukarıda, kanıtları ve görselleriyle listeledim.
Tabî, ben size, yine de "satın almayın" demiyorum. Karar sizin. :)

1.
1cracked_xqmo.png

2.
2ypyzkanokta1.png

3.
3ypyzka_2.png

4.
4ypyzka_3.png

5.
5safypyzka_3.png

6.
6spfbefore.png

7.
7spfafter.png

8.
8kanitss.png

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hocam selamlar bendeki turbox anakart h61 diye geçiyor sanırım.Bu spooferi kullansam val 5 kalkar mı yani riske girmek istemiyorum banım artar.(zaten imzamdada yazıyor.)
o anakartta neredeyse hiç bir şeyi okuyamıyor vanguard düz amidewin formata bile kalkabilir arkadaşımda o anakart var mbr sisteme formatlayınca van 152 val 5 hepsi kompile gidiyor.

mükemmel konu yarın mbr biçimde formatlayıp deneyeceğim raid yapmamıza gerek varmı yoksa düz bi şekildemi format atayım reyis

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt