Çözüldü Ceylintxt hakkında şikayetçiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onetap

Silver Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @Ceylintxt
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Dolandırıcılık
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 5.10.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : Konusunu benim bir önceki şikayetimde vardı şimid çöplüğe attı için gerek duymadım direkt kendisinden şikayetçiyim.
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; Geçenlerde bir şikayet açmıştım ceylin hakkında bana yok key telafisi yapıldı dedi bende keyi kullanmadan keyi attiği için loadera kayıt olmadan direkt moderatore attıgını soylemistim ama bugun loaderi indirip kayit olmaya calisirken invalid key hatası verdi ceyline attigimda satis konum yok istedigin yere sikayet edebilirsin diyip engellemesi ayri komik kendisi ayri komik satın aldıgım kisi ceylin beni baskasi alakadar etmez adam tüm paneli kapatıp gittiyse exit sc4m attıysa benim problemim değil böyle bir şey olduysa bile ceylinin engellemesi ayrı komik exit sc4m atıyor bunun sattıgı ürünleri almanızı tavsiye etmem discordunda yeni valorant ürünü getiriyormuş auradan uzak durun ve forumdanda bu dolandırıının ban yemesini istiyorum dolandırıcıların yeri olmaması gerekiyor :D

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @Ceylintxt
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Dolandırıcılık
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 5.10.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : Konusunu benim bir önceki şikayetimde vardı şimid çöplüğe attı için gerek duymadım direkt kendisinden şikayetçiyim.
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; Geçenlerde bir şikayet açmıştım ceylin hakkında bana yok key telafisi yapıldı dedi bende keyi kullanmadan keyi attiği için loadera kayıt olmadan direkt moderatore attıgını soylemistim ama bugun loaderi indirip kayit olmaya calisirken invalid key hatası verdi ceyline attigimda satis konum yok istedigin yere sikayet edebilirsin diyip engellemesi ayri komik kendisi ayri komik satın aldıgım kisi ceylin beni baskasi alakadar etmez adam tüm paneli kapatıp gittiyse exit sc4m attıysa benim problemim değil böyle bir şey olduysa bile ceylinin engellemesi ayrı komik exit sc4m atıyor bunun sattıgı ürünleri almanızı tavsiye etmem discordunda yeni valorant ürünü getiriyormuş auradan uzak durun ve forumdanda bu dolandırıının ban yemesini istiyorum dolandırıcıların yeri olmaması gerekiyor :D
geçmiş olsun kral benim karı seni dolandırmış

geçmiş olsun kral benim karı seni dolandırmış
sıkıntı yok kendisi yeni ürünlerle giricekmiş piyasaya :D başkaları dolandırılmasın diye paylaşıyorum konuyu çöplüğe atıp unkde exit sc4m açınca kendi müşterilerine engel atması garip yarın bir gün tekrar satış konusu açıp başka birileri dolandırılmasın :)

🧐 Emojiye yarıldım. Şaka bir yana geçmiş olsun hocam

geçmiş olsun hocam

kadınlardan ürün alınmayacağını biz mi öğreteceğiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt