registry den kapatabilirsinkurulum ıcın cekırdek yalıtımını kapatmam gerek kapatıyorum bılgısayarı yenıden başlatıyorum fakat otomatık acılıyo methodu olan va rmı
vey BIOS a gidip kapatabilirsinregistry den kapatabilirsin
kanka sabahtan b eri onla urastım sımdı bıos yaptım denıycemregistry den kapatabilirsin
chatgpt icat edilmeden once insanlarkurulum ıcın cekırdek yalıtımını kapatmam gerek kapatıyorum bılgısayarı yenıden başlatıyorum fakat otomatık acılıyo methodu olan va rmı
tek akıllı sen degılsın sabahtan b erı onla urasıyom a qchatgpt icat edilmeden once insanlar
zaten nasıl kapatılır diye baksan bulacaksın neden konu açıyosun ki ondan dedimtek akıllı sen degılsın sabahtan b erı onla urasıyom a q
kanka emın ol yanı o kadar ugrastımkı bı arkadasdan aımware a ldım blue screen atıyodu cekırdek yuzunden saat 6 dan beriurasıyomzaten nasıl kapatılır diye baksan bulacaksın neden konu açıyosun ki ondan dedim
sen oyle diyosankanka emın ol yanı o kadar ugrastımkı bı arkadasdan aımware a ldım blue screen atıyodu cekırdek yuzunden saat 6 dan beriurasıyom![]()