kayikci12 Platinum Üye Katılım 30 Mar 2021 Mesajlar 174 Beğeniler 36 3 Ağu 2024 #1 forumda paylaşılan exploitin apisiyle exploit yapmıştım stealer denince sildim fark ettim ki vbs dosyası oluşturup msconfigi açmaya çalışıyor ccapi stealer mı
forumda paylaşılan exploitin apisiyle exploit yapmıştım stealer denince sildim fark ettim ki vbs dosyası oluşturup msconfigi açmaya çalışıyor ccapi stealer mı
nihatulker capo di tutti capi Banned Katılım 7 Haz 2022 Mesajlar 986 Beğeniler 215 3 Ağu 2024 #2 Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın. Dosyanın İçeriği Bu Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Koddaki Bat Dosyası Sende Varsa Gönderirmisin Onuda İncelemek İstiyorum Oyla 0 Downvote
Dosyanın İçeriği Bu Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Koddaki Bat Dosyası Sende Varsa Gönderirmisin Onuda İncelemek İstiyorum
kencarson Efsane Üye Katılım 1 May 2023 Mesajlar 2,175 Beğeniler 442 3 Ağu 2024 #3 Eger ayni ccapiden bahsediyorsak o dosya temp klasorune bir bat dosyasi indiriyor ve kendini sakliyor. Oyla 0 Downvote
Eger ayni ccapiden bahsediyorsak o dosya temp klasorune bir bat dosyasi indiriyor ve kendini sakliyor.
nihatulker capo di tutti capi Banned Katılım 7 Haz 2022 Mesajlar 986 Beğeniler 215 3 Ağu 2024 #4 Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın. kencarson' Alıntı: Eger ayni ccapiden bahsediyorsak o dosya temp klasorune bir bat dosyasi indiriyor ve kendini sakliyor. Genişletmek için tıkla ... Bu Appdataya Saklıyo Kendini Mining Virüsü Gibi Duruyo Vdsde Denedim Cpuyu Bi Anda Yüzde 80 90a Çıkarıyo Oyla 0 Downvote
kencarson' Alıntı: Eger ayni ccapiden bahsediyorsak o dosya temp klasorune bir bat dosyasi indiriyor ve kendini sakliyor. Genişletmek için tıkla ... Bu Appdataya Saklıyo Kendini Mining Virüsü Gibi Duruyo Vdsde Denedim Cpuyu Bi Anda Yüzde 80 90a Çıkarıyo
kayikci12 Platinum Üye Katılım 30 Mar 2021 Mesajlar 174 Beğeniler 36 3 Ağu 2024 #5 pr0xyflexx' Alıntı: Dosyanın İçeriği Bu Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Koddaki Bat Dosyası Sende Varsa Gönderirmisin Onuda İncelemek İstiyorum Genişletmek için tıkla ... Bat dosyası yok ama vbs oluşturuyor bilgisayar her açıldığında açmaya çalışıyor Oyla 0 Downvote
pr0xyflexx' Alıntı: Dosyanın İçeriği Bu Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Koddaki Bat Dosyası Sende Varsa Gönderirmisin Onuda İncelemek İstiyorum Genişletmek için tıkla ... Bat dosyası yok ama vbs oluşturuyor bilgisayar her açıldığında açmaya çalışıyor