Çözüldü Cbyte Adminlerine Ulaşamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmantunc

Silver Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @CByte
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Erken Erişim Tarihi geçmesine rağmen adminlere ulaşamamak ve iade talebi etmek.
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 26.12.2025-21.01.2026
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu :TIKLA
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;
akritxe.png
8dhvppk.png
bwvrnpr.png
354lsrs.png
9y0fbgp.png
ktz6x5d.png

----------------------------------------------------------------------------------------
Ticket ve Destek ekibinin de ulaşamaması:
awnp9v1.png

7159x7x.png
o5x0ily.png

Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Buraya uzun uzun derdinizi yazın)

Öncelikle Merhaba, Sizden ricam kimse boş sallamasın amacım Cbyte ekibinin d0landırıcı olduğunu iddia etmek değil adminlere ulaşamadığımı belirtmek. Bundan 5-6 ay öncesinden Cbyte Satın almıştım fakat hiç kullanamadan Cbyte V3 Fixlendi ve Güncellemeye alındı. 5-6 aylık süreçte sessizdi kimse birşey yazmadı fakat 2025 aralık ayı gibi duyuru atıldı sitede de konusu düzenlendi. Ayın 26 sında kendisi ile konustum ve Onursal Üye adı altında bir üyelik satışı sundu. 100$ karsılıgında erken erısım verebılecegını belırttı ve satın almam için bir olanak sundu. Ayın 26 sında ücreti kendisine gönderdim ve ayın 27 sinde tekrar bir duyuru geçti hile parça parça teslim edilecek ve paylaşmayı dusundugu kısı sayısını da 1/2 olarak belirtti yani 1 slot dolu 1 slot boş aşşağıda verdiğim Ekran görüntülerinden olayı daha net anlayabilirsiniz. Slotlu şekilde paylaşacağını duyursaydı eğer Onursal Üye satısından önce hiç satın almazdım. Ayın 27 sinden beri Teslim edilmesini bekliyorum. Fakat herhangi bir teslimiyet yada iletişim kuramıyorum kendileri ile 08.01.2026 tarihinde ticket açtım fakat Adminlerden kimse dönmedi Destek ekibinin de hiçbir bilgisi yada iletişimi yok. Kendilerinden Yazılımı hiç kullanamadığım ve çok gecikme olduğu gerekçesiyle iade talep ediyorum.

kanka burdan nıye bır urun alırsınkı elemanın 100 mesajı var yok forumda onaylı satıcıda değil

“Cbyte ekibinin d0landırıcı olduğunu iddia etmek değil adminlere ulaşamadığımı belirtmek” reisim yarın bir gün gelirlerse adımıza şikayet konusu açmıştın diyip ürün vermemezlik yapmasınlar diye iki taraflı oynuyor

:haha:
:) Hocam Metini tam okumadınız sanırım. İnsanlara çamur atmak ile elinize birşey geçmez Cbyte ekibini tanımıyorsunuz sanırım oldukça saygın ve işini iyi yapan insanlar olduğunu biliyorum fakat daha önce bir ürün satın almadım aldığımda da Updateye girdi vs vs konuda açıkladım. Çamur atmak istemedim Uzun süre kendilerine ulaşmaya çalıştım bir yanıt alamadığım için Site üzerinden konu açma gereği duydum Trolle bağlamayın lütfen iyi forumlar.

:) Hocam Metini tam okumadınız sanırım. İnsanlara çamur atmak ile elinize birşey geçmez Cbyte ekibini tanımıyorsunuz sanırım oldukça saygın ve işini iyi yapan insanlar olduğunu biliyorum fakat daha önce bir ürün satın almadım aldığımda da Updateye girdi vs vs konuda açıkladım. Çamur atmak istemedim Uzun süre kendilerine ulaşmaya çalıştım bir yanıt alamadığım için Site üzerinden konu açma gereği duydum Trolle bağlamayın lütfen iyi forumlar.
Trolle bağlamıyorum ve kendilerini bende tanıyorum sadece onlara ulaşabilmek için şikayet konusu açıp böyle bir açıklama yapman komik geldi sadece ulaşmak istiyorsan normal konu da açabilirdin. Korkma gelirlerse verirler lisansını :haha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt