Catrine Client Big Update

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByteCore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öncelikle selamlar. Bildiğiniz gibi, daha önce Treksa adıyla çıkardığım, hazır source kodlu bir client vardı. Bu client birçok kişi tarafından eleştirildi ve polemik konusu oldu. Açıkçası bu eleştirilerde haklıydılar. Çünkü o dönemde Abonun source kodunu kullanarak yapmıştım ve içerisinde çok da özgün bir şey yoktu. Sadece Rakunun timer clipi ve AOB timerını C#'a dönüştürmüş o şekilde kullanıyordum. Fakat artık yeni döneme girdik. Buna özel Catrine Free'yi sizlerle buluşturuyorum.

+catrine free features
Reach (4 Block No Ban)
Knockback (No Ban)
Player Scale
İtem Scale
İtem Esp
Left Clicker
Right Clicker
Xray
Npc Esp (soon fix.)

Catrine Free yakın zamanda sizlerle buluşacak! öncelikle, reach videosu ve ardından knockback devlog videosunu sizlere göstereceğim.
Hayle geliştirmede olduğu için arka planda df var. Birkaç eksiği kaldı. Reach videosu sadece reach varken çekilmişti atacağım knockback videosu Hud Ve İmgui vs. Hepsinin Birleşimidir. İyi Seyirler.

Reach Videosu :

Knockback Videosu :
(Hepsinin Bir Arada Olduğu Client.)

NOT :
SADECE ADMİN BANI YEDİRİYOR. hesapların statsına bakabilirsiniz.

Yardımcı olan absint ahmetciğime teşekkürlerimi sunuyorum <3

bu sefer adam gibi bişeyler yapmışsın güzel olmuş gerçekten eline sağlık

Öncelikle selamlar. Bildiğiniz gibi, daha önce Treksa adıyla çıkardığım, hazır source kodlu bir client vardı. Bu client birçok kişi tarafından eleştirildi ve polemik konusu oldu. Açıkçası bu eleştirilerde haklıydılar. Çünkü o dönemde Abonun source kodunu kullanarak yapmıştım ve içerisinde çok da özgün bir şey yoktu. Sadece Rakunun timer clipi ve AOB timerını C#'a dönüştürmüş o şekilde kullanıyordum. Fakat artık yeni döneme girdik. Buna özel Catrine Free'yi sizlerle buluşturuyorum.

+catrine free features
Reach (4 Block No Ban)
Knockback (No Ban)
Player Scale
İtem Scale
İtem Esp
Left Clicker
Right Clicker
Xray
Npc Esp (soon fix.)

Catrine Free yakın zamanda sizlerle buluşacak! öncelikle, reach videosu ve ardından knockback devlog videosunu sizlere göstereceğim.
Hayle geliştirmede olduğu için arka planda df var. Birkaç eksiği kaldı. Reach videosu sadece reach varken çekilmişti atacağım knockback videosu Hud Ve İmgui vs. Hepsinin Birleşimidir. İyi Seyirler.

Reach Videosu :

Knockback Videosu :
(Hepsinin Bir Arada Olduğu Client.)

NOT :
SADECE ADMİN BANI YEDİRİYOR. hesapların statsına bakabilirsiniz.

Yardımcı olan absint ahmetciğime teşekkürlerimi sunuyorum <3

eline sağlık tanıtım sade ve anlaşılır olmuş ücretsiz olması beklemiyordum

eline sağlık cıktı zaman kullanıcam

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt