İndirdimde reis kart kabul etmiyo btcyle aktarım da yapamıyorum bilen vara diye yazdımindiremezsin desek direk?
reis indirmişsinde kart kabul etmemesi anormal mi sence normal mi kart kabul etmez tabiki ama sana gelen bitcoinide bitcoin karıştırıcı kullanman lazım benceİndirdimde reis kart kabul etmiyo btcyle aktarım da yapamıyorum bilen vara diye yazdım
paypalla da gonderemedim belki ben beceremedim bilmiyorum hocam btc için karıstırıcı denicemreis indirmişsinde kart kabul etmemesi anormal mi sence normal mi kart kabul etmez tabiki ama sana gelen bitcoinide bitcoin karıştırıcı kullanman lazım bence
dene hem anonim kankide senin btc ile işin ne?paypalla da gonderemedim belki ben beceremedim bilmiyorum hocam btc için karıstırıcı denicem
Yurtdisindan toplu urun alıcam site shopier gibi biyer değil oyuzden kart desteklemiyo cashapp paypal var oyuzden cashapp e btcyle atmayı denedim olmadıdene hem anonim kankide senin btc ile işin ne?
he tamamYurtdisindan toplu urun alıcam site shopier gibi biyer değil oyuzden kart desteklemiyo cashapp paypal var oyuzden cashapp e btcyle atmayı denedim olmadı
paypal varda kanka trden para atamıyoruz suan herseyim kilit cok kotu durumdayımpaypal bence cashapp den daha kolay halledilir