carbonclient.xyz satışa çıktı sonoyuncu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByteCore

Efsane Üye
CarbonClient.xyz
Günlerdir uğraştığımız carbonclient.xyz sonunda çıktı birçok özelliğiyle şuanda piyasaya meydan okuyor. Tamamen memory clienttir memory swatties yine birşeyler deniyorr XD neyse diğer carbon harmony pasteydi şimdide symetricks paste oldu :haha: amaç özentilik değil bu arada gayet güzel gözüktüğü için bunu tercih ettim zaten aynısınıda kopyala yapıştır yapmadım. Neyse İçerisindeki Özellikler :

[R] KillAura
[F] Velocity
[V] Reach
[G] Strafe
[H] Inv Manager
[J] Fast Block
[K] Scaffold
[P] Phase
[Y] Auto Sprint
Auto Jump
Safe Walk
[N] NoWeb
[M] Step - Fix </>
[X] BlockHit
[Z] Auto Sneak

image.png

Yeni Eklenen Özellik :
Freeze [-]
Ne İşe Yarıyor ?
Bu Modül Açıkken Diğer Modüllerin KeyStatini Freezliyor Yani Siz Chate Yazı Yazarken Veya Diğer Şeylerle İlgilenirken Modüller Kendiliğinden Açılmayacak Bu Modülü Kapattığınızda Kullanıma Devam Etmenizi Sağlar.
image.png

KillAura Crash Sorunu Çözüldü
11.01.2026 20:12

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
CarbonClient.xyz
Günlerdir uğraştığımız carbonclient.xyz sonunda çıktı birçok özelliğiyle şuanda piyasaya meydan okuyor. Tamamen memory clienttir memory swatties yine birşeyler deniyorr XD neyse diğer carbon harmony pasteydi şimdide symetricks paste oldu :haha: amaç özentilik değil bu arada gayet güzel gözüktüğü için bunu tercih ettim zaten aynısınıda kopyala yapıştır yapmadım. Neyse İçerisindeki Özellikler :

[R] KillAura
[F] Velocity
[V] Reach
[G] Strafe
[H] Inv Manager
[J] Fast Block
[K] Scaffold
[P] Phase
[Y] Auto Sprint
Auto Jump
Safe Walk
[N] NoWeb
[M] Step - Fix </>
[X] BlockHit
[Z] Auto Sneak

image.png

Yeni Eklenen Özellik :
Freeze [-]
Ne İşe Yarıyor ?
Bu Modül Açıkken Diğer Modüllerin KeyStatini Freezliyor Yani Siz Chate Yazı Yazarken Veya Diğer Şeylerle İlgilenirken Modüller Kendiliğinden Açılmayacak Bu Modülü Kapattığınızda Kullanıma Devam Etmenizi Sağlar.
image.png

KillAura Crash Sorunu Çözüldü
11.01.2026 20:12
eline sağlik

video yok görsel yok adam akıllı böyle satış olmaz dostum ayrıca bu bir paylaşım değil minecraft kategorisine açamazsın bu konuyu

Konunuzu satış alanında, kurallara uygun şekilde yeniden açınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt