CAPTCHA API KEY BYPASS

zirvedeyim

Master Üye
beyler bu captcha bypassı icin api key mi ne lazımmıs bunun bı methodu falan bısey varmı yada apı keysiz oluyormu

konu hatalı olabilir yetkiililer taşıyabilirsiniz

API key gerektiren çözüm servisleri (2captcha, CapSolver) dışında, yerel OCR (Tesseract) veya ML modeli (YOLO, TensorFlow) ile de captcha çözülebilir, ancak başarı oranı düşer ve her siteye özel eğitim gerekebilir.

beyler bu captcha bypassı icin api key mi ne lazımmıs bunun bı methodu falan bısey varmı yada apı keysiz oluyormu

konu hatalı olabilir yetkiililer taşıyabilirsiniz
2captcha gibi sistemlerden api key almalısınız bundan bahsediyorlardır zaten çokta pahalı birşey değil

Bazı captchaları local geçebilirsin bazıları içinse solver sağlayıcılarını kullanman lazım

Bu konuyu ilk öğrenmeye başladığımda, sizinle aynı soruyu sormuştum: API anahtarlarından nasıl tasarruf edebilirim? 😂 Ama Cloudflare ve reCAPTCHA'ya karşı aldığım ağır yenilgiden sonra şu dersi öğrendim:

API anahtarlarını atlamanın yolları var. Buster uzantısını (ses tabanlı çözümleme) deneyin veya sahte parmak izi aracı kullanın ve bazı captcha'lardan kaçınmak için çerezleri dikkatlice yönetin. Ya da gerçekten sıkışıp kaldıysanız, manuel bir yöntem kullanın – kod o noktada 5 saniye duraklıyor, böylece kendiniz tıklayabilirsiniz.

Ancak, yüzlerce veya binlerce hesap çalıştıran büyük ölçekli bir planınız varsa, API anahtarlarından tasarruf etmeyin. Bir API anahtarının maliyeti, kod düzeltme ve proxy değiştirme için harcadığınız zamana kıyasla önemsizdir. Captcha'lar artık çok gelişmiş; bir çözüm hizmeti olmadan, botlarınız sürekli çökecektir.

3 dolar 1000 requestti 2captcha'da galiba öyle hatırlıyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt