Çözüldü Capone Software Yayıncı Ban Yedikten Sonra Spoofer Karşılamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi açından düşünmeyi bırak ve objektif bak.

Rastgele örnek vereceğim.

- @Werpy geldin bende yayıncı oldun.
- 3 gün boyunca 9 saat yayın açtın
- izlenme şartı vs vermedin
- ban yedin
- spoofunu karşılamadım ortada banlı kaldın.
Ben bu şartları önceden sundum, kabul etmek zorundasın diye birşey söylenmedi?

ilk girdiğim gün bile satış yaptım ve ilk 5 satış pay vermiyoruz dediniz budamı yalan söylesene
HAHAHAHA pay veriyoruz dedik sen ranked hesap karşılığında payi seçmedin ranked hesap verin yeter dedin.

Çoluk çocukla uğraşıyoruz, arkadaş hem streamer hemde ban wave'de ban yemesine rağmen spoofer dileniyor. 1.si ben müşteri getirebilirsen hileni ve spooferını karşılarım dedim 2.si ise sen bize 1 müşteriden başka birşey getirmedin tek zaafının paran olmadığı için herkesten key dilenmek için streamer oluyorsun ve dine söven bir karaktersin bu konuda senin banlanman lazım. Benim sana her türlü spoofer karşılayacağımın kanıtı varsa buyur at karşılayayım. Benim kim ve nasıl biri olduğumu bilen bilir. Senin gibi 14 yaşında olup dine kitaba söven birisi değilim.

3.sü ise birdaha benim chatimde dine kitaba sövmeni istemem.
Merhaba, konu üzerinde gerekli bilgileri edinebilmem amacıyla discord grubumuzda ticket açabilir misiniz?
Aynı şekilde sizde açın lütfen @Abugat

tamam hesapta vermedin spoofta vermedin o zaman ver hesabıda spoouda
Kanıtın varmı sana her türlü spoofer karşılayacağıma dair, kanıtla işler şikayet konusu benim sana sunduğum şartları kabul etmek zorundasın diyen olmadı.

yayin 9 saat oldu ve musteri gelmediyse saticinin sucu degildir sansi yaver gitmemisti yada farkli bir durum olmustur zaten piyasada cok yayinci var verdigi emekleri karsiliginda magdur etmek bence sizin markaniz icin kara leke gibi bisey olucak

yayin 9 saat oldu ve musteri gelmediyse saticinin sucu degildir sansi yaver gitmemisti yada farkli bir durum olmustur zaten piyasada cok yayinci var verdigi emekleri karsiliginda magdur etmek bence sizin markaniz icin kara leke gibi bisey olucak
şartları kabul etmek zorunda değildi

yayıncı müşteri getirmek zorunda değilki komisyon alır sadece yüzde 20 veya 30

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Üst Alt