Kardeşim biz keyfine yapıyoruz film falan kızıyor hatta bi ara bunun için çok fena kızıp ısırmıştı az daha kopacaktı mkLink ? (saka kizma)
Kardeşim biz keyfine yapıyoruz film falan kızıyor hatta bi ara bunun için çok fena kızıp ısırmıştı az daha kopacaktı mkLink ? (saka kizma)
Kardeşim biz keyfine yapıyoruz film falan kızıyor hatta bi ara bunun için çok fena kızıp ısırmıştı az daha kopacaktı mk
no thanksBu da şizofrendir nedir mk ne mesaj atsam bu yandaş sokuk çıkıyor...
Sktir git başımdan
Ucube senino thanks
ne anlatıyosun ya anime izliyosun sen bir kere, ben senin allah dediğin adamların yetiştiği yerdeyim a*ın ogluUcube seni
Senin sülaleni ortadan kaldırır seni de çıktığın yere gönderirim hadi yallah maymunhacker ane anlatıyosun ya anime izliyosun sen bir kere, ben senin allah dediğin adamların yetiştiği yerdeyim a*ın oglu
Herhangi bir bireyin anime izleyip izlememesiyle olgunluk düzeyi arasında bir bağlantı yoktur, lütfen tartışma uğruna biz masum animeseverler arada kaynamayalımne anlatıyosun ya anime izliyosun sen bir kere, ben senin allah dediğin adamların yetiştiği yerdeyim a*ın oglu
Boşuna laf anlatma o şuan etek giyip işe çıkmaya hazırlanıyordurHerhangi bir bireyin anime izleyip izlememesiyle olgunluk düzeyi arasında bir bağlantı yoktur, lütfen tartışma uğruna biz masum animeseverler arada kaynamayalım
genellikle hepsi böyle otizmli * çocuğu oluyor da sen de haklısın arada normal insanlar çıkabiliyorHerhangi bir bireyin anime izleyip izlememesiyle olgunluk düzeyi arasında bir bağlantı yoktur, lütfen tartışma uğruna biz masum animeseverler arada kaynamayalım