Teşekkkürler efendimHayırlı satışlar hocam
Teşekkürler efendim.Hayırlı olsun dostum.
Konuyu saçma sekilde baltalaman yani bilmiyorum daha hiç şikayet gelmeden hiç satış yapmadan ne hakkında yorum yapıyorsunuz anlamadım.safe değil konu açmak için spam yapan elemandan ne beklersin büyük ihtimalle rat atan veya d0landırıcı olan birisi çıkacak
Hoşumuza giden bir gui belirledik, arayüz yerine 1 spoof baslatta olabilirdi, pek önemi yok.spoofer menü çok tanıdık geldi
Spoofer tasarım
Sadece Fikrimi Belirttim,Zaten bi satıcı olucaksan eleştirileride veya güzel yorumları Açık olup kendini geliştirmen lazım bu kadar çıkışmanı anlamadım ???Güzel dostum, düşünceli komık kardeşim benim. Üstte neden böyle yaptığımızı belirttim galiba, Tüm CheatGlobal Spoofer satıcılarnının Reseller olduğu spoof Open Sourcesine ekleseydim ne farkı olucaktı? Gayet hoş bir gui one click spoofer yani ne istiyorsunuz anlamadım ki.
Hayır çıkışmadım, baltalama gibi duruyor mesajın ne gerek var yani.Sadece Fikrimi Belirttim,Zaten bi satıcı olucaksan eleştirileride veya güzel yorumları Açık olup kendini geliştirmen lazım bu kadar çıkışmanı anlamadım ???