arkadaslardan ghosty aldım ılk yanlıs key verdıler duzelttıler sonra sorunu fakat bır baska sorunla alakalı yazdıgımda tıcketa hıc bakmadılar 2 gundur duruyo tıcket :D baska arkadaslardanda gordum sadece teslım edıyorlar daha sonra tıcket acarsanız bakmaları zor.

• Haha
Tepkiler: VGC
arkadaslardan ghosty aldım ılk yanlıs key verdıler duzelttıler sonra sorunu fakat bır baska sorunla alakalı yazdıgımda tıcketa hıc bakmadılar 2 gundur duruyo tıcket :D baska arkadaslardanda gordum sadece teslım edıyorlar daha sonra tıcket acarsanız bakmaları zor.
Allah allah nerede oldu bu :D ?

Screenshot_2d3d51b46a6c348fe.png

Bir sorun goremedım :/​

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
iyi satışlar oğlan

iyi satışlar oğlan
Dostlar ben buralardaysam genisys sayesinde buradaym, herşeyi onunla öğrendim onunla yaşadım onunla gerçekleştirdim ne sorsam cevapladı bu dunyada hakkını ödeyemem bu adamı iyi tanıyın belki ilerde satışa çıkarsa benımle onun arasında kalırsanız onu tercih edin. :ahri:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Üst Alt