⭐ CallOfDuty Warzone Skin Hack-Tüm Skinler Bedava( YENİ GÜNCELLEME ⭐21/11/2021⭐)

BEĞENİLER NEREDE BEYLER? AYIP OLUYOR AMA ;)
555.gif

Merhaba arkadaşlar
Yönetim Warzone Hilesini güncelleyene kadar, Boş durmayalım dedim

giphy.gif

Call of Duty Warzone 'da TÜM SİLAH SKİNLERİNİ BEDAVA VE KALICI OLARAK nasıl alabileceğinizi göstereceğim.

AÇIK KAPANMADAN ÇÖKÜN YAKINDA FİXLENİR, SONUÇTA ADAMLAR SKİNLERDEN PARA KAZANIYOR :D

(Uygularken hata alanlar , intro ekranından ses gelir gelmez cmd ekranında entera basıp hemen oyun ekranına tıklasınlar.)

Biten.gif

33.png

YENİ GÜNCELLEME / NEW PATCH ⭐21/11/2021⭐
SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR / WORKS WITHOUT PROBLEMS
YENI DOSYAYI INDIRIN VE VIDEODAKI ANLATIMI UYGULAYIN
DOWNLOAD NEW FILE AND FOLLOW THE STEPS IN THE VIDEO

Önemli Not: Bu hile Warzone oynayanlar için yapılmış olup Warzone 'da kullanıldığında herhangi bir ban atmıyor (en azından şuan için ve atmayacağı anlamına da gelmiyor) ,
Valorant Gibi oyunları oynayanlar dikkat etsin, bu oyunda kullanılan ban attırmayan dosyalar
valorant apex gibi farklı oyunların farklı hile korumalarına yakalanabilir önceden uyarayım.
Sonra demeyin bana valoda apexde ban yedim diye.

Videolu Anlatım

ÖNCEKi VİDEOLAR

07-08-2021

1-Warzone'a girilir Ekran modu pencereli mod yada çerçevesiz tam ekran olarak ayarlanır. Oyundan Çıkılır.
2-Battle.net launcherdan play'a tıklanır
3-ekrana ufak pencerede warzone açılma ekranı gelir tam bu sırada İndirdiğiniz Rar dosyasının içerisinde
run.bat dosyası var ona sağ tıklanır ve yönetici olarak çalıştırılır.
4-Karşınıza komut satırında yazılar çıkacak bir tuşa basmanız istenecek hemen basmayın bekleyin arka planda
çalışan warzonu dinleyin ve gözlemleyin
5-Taaki oyunun intro videosunun sesi gelene kadar bu intro sesini duyar duyma o komut ekranındayken enter
tuşuna basacaksınız.
6-hepsi bu kadar warzone seçim ekranında warzonu seçip loadout kısmından istediğiniz skinleri BELEŞE
alabilirsiniz.
7- oyundan çıkıp girsen bile o skinler artık senin olacak
8- Bilgisayarı kapat aç normal olarak oyuna gir skinlerin durduğunu göreceksin.
9-Operatorlerde 1 tanesi kalıcı oluyor diğerleri kapanıyor.

NOT: Kullanımı tamamen sizin tercihinize kalmıştır , banlanırsanız sonra laf etmeyin bana.

CheatGlobal.com / Kings Never Die

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yapımcısı UC 'dan Endoh

Son düzenleme:
Deniycem teşekkür ettim :)

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
güzel haber nasıl sunucuda bu skinler kalıyor garip ama olsun beleş severiz

ban durumu nedir knk acaba bunu daha önce denediğimde ban yemişitimde

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt