Çözüldü çalışmayı durdurdu hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ouzhan4242

Bronz Üye
beyler mt2 mod hilesini 2 hafta önce kullanıyordum sorun yoktu pc format attım işlemci ve anakart degisti hileyi acıyorum hersey normal fakat wall hack 7x hızlı kosma veya oto toplama actıqım zaman çalısmayı durdurdu hatası alıyorum oyundan kapanıyor . ACİL yardım destek !

Attığın şeye baktığımda yazılımsal bir hata gözükmüyor ama oyunun crash verdiğini söylüyor. Yani sistem gereksinimleri ve diğer vscredict ile net frame work gibi programlar yüklü olmadığı için bunu yapıyor olabilir. Tüm net frame work versiyonları ve vscredict ++ gibi şeyleri internetten indirip yükle ve tekrar dene. Birde defender'i kapatmayı unutma.
evet bence sorun kesinlile defender normalde ısrarla 5-6 kez denemeden sonra stabil çalışırdı defenderi kapatıp denediğimde açılınca önce ekran kararıp bi kaç kez yanıt vermiyor kısımlarını beledikten sonra sorunsuz ilk denemede çalıştı yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum teşekkürler :)

Attığın şeye baktığımda yazılımsal bir hata gözükmüyor ama oyunun crash verdiğini söylüyor. Yani sistem gereksinimleri ve diğer vscredict ile net frame work gibi programlar yüklü olmadığı için bunu yapıyor olabilir. Tüm net frame work versiyonları ve vscredict ++ gibi şeyleri internetten indirip yükle ve tekrar dene. Birde defender'i kapatmayı unutma.

SÖLEDİGİNİZ PROGRAMLARIN HEPSI YUKLU AMA ACILIYOR SORUNSUZ FAKAT HER HANGI BIR TUSA BASINCA DIREK CALISMAYI DURDURDU DIYOR SONRA OYUN KOMPLE KAPANIYOR 3 HAFTA ONCE KULLANIYORDUM SORUNSUZDU AMA SUAN BOLE BI HATA ALIYORUM ANLAYAMADIM YANI BUTUN PROGRAMLAR YUKLU DEFENDER KAPALI ACIK TUTMAM ZATEN AMA OLMUYOR :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt