Çalışan arkadaşlara sorum mobbing nasıl dayanıyorsunuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rustinyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rustinyo

öfke bir şekilde geçiyor hayal kırıklığı geçmiyor.
Efsane Üye
İletişim
Dayanabilen arkadaşlar varsa anlatabilir mi kibar tatlı dilimi bozup monitörü alıp kafalarına vuracam sonra aklıma dank ediyor param yok fakirim ben aq diyorum bu durumla nasıl mücadele edilir

sürekli hedef bellirle kendine çalışırken o hedefe ulaşmak için kendini zorla sabret bir yerden sonra otomatik alışıyorsun zaten

Dayanabilen arkadaşlar varsa anlatabilir mi kibar tatlı dilimi bozup monitörü alıp kafalarına vuracam sonra aklıma dank ediyor param yok fakirim ben aq diyorum bu durumla nasıl mücadele edilir
Nasıl karşılık verdiğini bilmiyorum ama sana yaptığı zaman güler yüzle tatlı şekilde cevap ver o bi süre sonra baktı sen çıkarmıyorsun sinir olmuyorsun vazgeçer muhtemelen sinir etmeye çalışıyorda olabilir

çalışan insanların bir çoğu borç içinde veya alacağı bir şey için çalışıyor malesef iş yaparkende sürekli bunları düşündükleri için çalışmak zorunda olduklarını anlıyorlar

Nasıl karşılık verdiğini bilmiyorum ama sana yaptığı zaman güler yüzle tatlı şekilde cevap ver o bi süre sonra baktı sen çıkarmıyorsun sinir olmuyorsun vazgeçer muhtemelen sinir etmeye çalışıyorda olabilir
Daha dün bir daha benim işimi bana öğretmeye çalışırsan veya alanıma müdahalede bulunursan seni muhattap almayıp söylediğin sorduğun hiç bir şeye cevap vermeyeceğim dedim zaten çıkaramazlar beni en basit şeyleri bile bilmiyorlar aq

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
zor ya elindeki şeyi kafasına geçiresin geliyo ama hedeflerin için dayanıyorsun yani:iloveyousir:

konu sahibinin yaşı küçük muhtemelen küçük olmasa bile en fazla 1 yıl çalışmıştır ne tazminatı :D yerler bu elemanı
Son cümlen çok doğru kanka sezonluk kanka buralar yabancı dilleri olan elemanı hop diye bulamazlar o sebepten hemen kovamazlar illa kendim çıkmam lazım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt