(C++, Win Api) Yardım

lunarshade34

Gold Üye
İletişim
Arkadaşlar ben youtubedeki yazilim bilimi kanalındaki 53 derslik C++ serisini bitirdim sonunda en son o bilgilerle bir crackme yazmıştım ama şimdide winapi öğrenmek istiyorum fakat nasıl öğrenicem bilmiyorum anlatan türkce kaynakta bulamadım napıcam yardımcı olurmusunuz.
{
  1. GetCurrentProcessId, CreateToolhelp32Snapshot, Process32First, Process32Next, OpenProcess, WriteProcessMemory
}
yani bunları vs nerden öğrenebilirim

microsoftun dökümanlarına bakabilir veya ai kullanabilirsin onun dışında spesifik olarak oyun hilesi yapmayı öğreten youtube kanallarına bakabilirsin türkçe kaynak çok yok ama benim bildiğim

Arkadaşlar ben youtubedeki yazilim bilimi kanalındaki 53 derslik C++ serisini bitirdim sonunda en son o bilgilerle bir crackme yazmıştım ama şimdide winapi öğrenmek istiyorum fakat nasıl öğrenicem bilmiyorum anlatan türkce kaynakta bulamadım napıcam yardımcı olurmusunuz.
{
  1. GetCurrentProcessId, CreateToolhelp32Snapshot, Process32First, Process32Next, OpenProcess, WriteProcessMemory
}
docsdan baska sansin yok hile crackme srclerini incele

microsoftun dökümanlarına bakabilir veya ai kullanabilirsin onun dışında spesifik olarak oyun hilesi yapmayı öğreten youtube kanallarına bakabilirsin türkçe kaynak çok yok ama benim bildiğim
microsofta baktım fakat hiçbirşey anlamadım napmam lazım bana linklerini atabilirmsiniz

ai sor gec microslopun dokumasyonun kendisine faydasi yok indian zirto dolu sirket

{
}
codexe sorabilirsin tamamen yazılım ai ı kendisi hem çğretici şekilde açıklar sana hemde yaptığı her işlemi görebilirsin

ya aga olmuyor çok strese girdim ya öğrenemiyorum bu apileri incelesemde anlamadım kaç saatir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt